Din pacate asa se intampla in ziua de azi uitam repede de jucari si chiar daca suntem la o varsta frageda noi vrem deja la tv si ne bombardam fata cu tonele de chimicale pe care le contin produsele de make up.
ai facut un articol exceptional. iti dau dreptate in tot cea ce priveste, si sper sa mai pui pe aici articole din astea
frumos
Are cam multe stângăcii în exprimare, din păcate.
Pe de altă parte, pentru un articol de revista şcolii (clasele V-VIII) e destul de bun. Totuşi, pentru îmbunătăţire, îţi recomand fie să renunţi de tot la exprimări pretenţioase de tipul "ai uitat de suflet, de ceea ce esti si iti pasa doar de recipientul tau", fie le păstrezi pentru că nu sunt rele pentru clasa a VII-a sau a VIII-a. Dar, dacă le păstrezi, caută să ţii de la un capăt la altul al articolului această notă şi astfel reformulează "a fi tru nu este totul in viata" cu ceva mai poetic, mai metaforic sau, de ce nu, mai ironic.
Pe de altă parte, deşi în cea mai mare parte articolul este reuşit pe mesaj de fond, îţi atrag atenţia că uneori gaşca şi anturajul te scot din rahatul în care te bagă familia.
Când o să mai creşti o să constaţi că nu întotdeauna anturajul este "băiatul rău" în ecuaţia asta.
În fine, succes!
Buna.Sincer mi se pare un articol bunicel. L-ai facut singura? S-a publicat in revista scolii? Oricum succes in continuare:*
Superb articolul. acum intrebarea este cati dintre colegii tai vor intelege ce ai spus?! multi il vor privi ca pe un articol fara sens, altii il vor gusta ca pe un vin bun: inghititura cu inghititura. felicitari. pe vremea mea revista scolii era ceva demodat. ma bucur ca e din nou " la moda" asa ceva. felictari inca odata
Deci nu am cuvinte
E.Super!
Deci imi placee; x
Muult>; d<
Si ai zis unele lucruri=p~
Care sunt total adevarate
Deci.
Parerea mea.
E
Ca articolu
E supeeerb! ^.^
Imi plaaace mult! ce ai scris tu e ceva real.imi place e foarte bun articolul.trebuie sa l citeasca si cei din scoala ta, poate ceea ce ai scris ii va pune putin pe ganduri pe cei care sunt superficiali