Eu iti dau un sfat. bucura-te de viata de liceu k toate informatiile vin treptat...bac-ul se poate schimba de la an la an si nu are rost sa te agiti de pe acum cu gandul ca ce vei da...eu acum dau bacul si spun ce am facut eu.inveti de cand vei incepe a 9a si in a 12a nu-ti va fi greu.Bafta!
Probele se dau in functie de profilul la care intri, dar nu iti face probleme de acum in legatura cu bacul, ai destul timp sa iti bati capul cu el in clasa a 12-a
Depinde de profil.
Ceea ce da toata lumea sunt: probleme digitale (la calculator un ex in word, unul in power point, unul in excel si unul in access), proba la o limba straina (aici mi se pare ca iti pune sa asculti ceva in franceza/engleza depinde din ce limba dai si apoi niste intrebari dar nu sunt sigura) si la romana proba orala (extragi un bilet, te duci in banca si scrii ce iti cere pe bilet apoi vorbesti despre ce ai pe bilet si ce ai scris in foaie)
iar restul depinde de la profil la altul.
La mate info vei avea romana si mate obligatoriu si la alegere chimie/fizica/biologie.Asta pentru probla scrisa.
La competente vei avea de dat romana, informatica(dar daca ai examenul de ECDL scapi de proba) si engleza(daca ai Cambridge scapi de proba)
Examenele ECDL si Cambridge le vei da in timpul liceului daca vei vrea.
La alegere chimie, fizica, biologie sau informatica
iar la oral da TIC nu info. sunt diferite