Inainte de a elibera duplicat (nu copie) o sa mai caute originalul, trebuie sa-l gaseasca. Si copie n-au de unde sa-ti dea, daca n-au gasit originalul, copia se face dupa original.
Procedeaza asa cum ti-am spus la cealalta intrebare, respectiv solicita o adeverinta si foaia matricola.
Daca tu ai fi luat-o trebuie sa aiba semnatura ta de primire a diplomei. Daca nu o au atunci s-o caute si daca n-o gasesc sunt obligati sa-ti dea un duplicat al diplomei.
Ar putea sa îmi dea o copie pana găsesc originalu
Inainte de a elibera duplicat (nu copie) o sa mai caute originalul, trebuie sa-l gaseasca. Si copie n-au de unde sa-ti dea, daca n-au gasit originalul, copia se face dupa original.
Procedeaza asa cum ti-am spus la cealalta intrebare, respectiv solicita o adeverinta si foaia matricola.
Poti cere de la secretariatul scolii o adeverință care sa ateste faptul ca ai absolvit ciclul obligatoriu de 10 clase în cadrul instituției respective. Dacă pentru un loc de munca ai nevoie, pentru majoritatea e ok si cu adeverința.
Da am fost și am făcut cerere la Domnu Director pentru a îmi elibera certificatu de absolvire și m-a sunat secretara și îmi spune ca să aștept 28 de zile ca nu are timp sa o caute are altele mai importante de făcut.Ce sa fac ca eu am nevoie acum...