Nu înțeleg în ce fel te afectează pe tine de câte ori vorbește colega ta cu fiul ei. Fiecare este liber să vorbească de câte ori simte nevoia. Dacă ei sunt obișnuiți să vorbească de patru ori pe zi, nu au decât să vorbească. Dacă voi sunteți obișnuiți să vorbiți o dată pe săptămînă, este perfect în regulă și așa. Nu este un concurs și nu are niciun sens să compari două relații mamă-fiu.
"la noi în România mama dansează pe capul baiatului și după ce acesta se căsătorește e corect? "
Nu, nu este corect. Nu există absolut nicio regulă generală în acest sens. Depinde de la caz la caz. De exemplu, mama mea nu a "dansat niciodată pe capul meu". Mi-a respectat întotdeauna viața privată și deciziile pe care le-am luat, fără să se bage peste mine neinvitată.
Nu vad cu ce te afecteaza pe tine ca in alte familii membrii acestora tin legatura des. Poate ca au relatie foarte buna si se inteleg bine. S-au daca te-ai casatorit inseamna ca trebuie sa te distantezi de membrii familiei si sa racesti relatiile cu acestia?!