| Eusunteu a întrebat:

Am si eu o intrebare.Cred ca a mai fost pusa dar eu nu gasesctongue.Cum e in prima zi de liceu? ce se face? se dau manualele?

2 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.Pai luni va fi o zi speciala pentru tine.Vei merge la liceul care la care ai intrat(cu sau fara parinti) si se va face deschiderea.Va anunta toate clasele de a9a...de fapt va face prezenta. Tu daca ai intrat de exemplu in clasa a9a A + profilul va veni in parte cate vreo 4-5 profesoare/profesori care urmeaza sa fie diriginti, spunand asa: ma numesc x, y si sunt diriginta la clasa a9a A+profilul. Daca e profilul tau sa nu o pierzi din vedere, sa te uiti bine cum arata si o sa va dea intalnire intr-un loc din liceul acela. Dupa ce va adunati toti, diriginta va va aduce in clasa pe care o veti avea.Nu trebuie sa-ti faci griji.Ve-ti face cunostinta, cu colegii, viitorii profesori(nu toti), nu se dau manualele din prima zi. poate chiar a2a zi.Nu e nevoie sa-ti iei dita mai ghiozdanul pentru ca nu prea ai ce pune in el.La liceu nu e ca in generala. Sper ca te-am lamurit. O sa fie ok.Nu-ti fa griji. Oricare dintre noi va trece prin asta.Eu sunt a11a si a fost bine in prima zi de liceu. ps. Sa nu fi timida. Te vor calca toti in picioare.(diriginta va va intreba cum va numiti, de unde sunteti, cati ani aveti). Sper ca te ajuta cu ceva. Bafta in noul an scolar. a9asmug:* funda?big grin

| arysa a răspuns:

O sa contrazic putin ceea ce a spus cel/cea din fata mea. In prima mea zi de liceu ne-au dat manualele si diriga nu ne-a intrebat cum ne chemam si de un de venim(bine ea e o vipera ce putem sa-i cerem?). In rest o sa fie bine faci cunostinta cu noii colegi, ai grija cu cine te asezi in banca, incearca sa fii cat mai prietenoasa si sa te bagi in seama cu cati mai multi. Diriga dupa ce-a intrat in clasa a inceput sa ne tina un discurs ca daca nu invatam ne lasa, daca chiulim ne exmatriculeaza, ne-a dat cartile si ne-a trimis acasa(in cazul in care nimeresti vreo asemenea tampita ca diriga macar sa stii la ce sa te astepti).
Oricum in primul an profesorii se vor da duri, nemilosi doar ca sa va sperie dupa aia o sa reviuna la normal.Ai grija in ce anturaj intri pentru ca asta e foarte important in liceu. Si nu incerca sa te imbraci prea extravagant, pentru ca s-ar putea sa fi inteleasa gresit. Succes!