anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare! cum se traduce: A man walks into a bar and orders a glass of water.the bartender pulls a gun on him.The man thanks the bartender and leaves...eu nu reusesc sa traduc a doua propozitie corect si avem de explicat cum se poate intampla asta.:p

Răspuns Câştigător
| PG1X a răspuns:

"Un om intra intr-un bar si comanda un pahar de apa. Barmanul indreapta o arma spre el. Omul ii multumeste barmanului si pleaca"

Omul sughita, a cerut un pahar de apa pentru a scapa de sughituri. In momentul in care barmanul a scos arma, acesta s-a speriat si a incetat din sughitat. I-a multumit barmanului si a plecat. not that hard.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un barbat merge intr-un bar si comanda un pahar cu apa.Barmanul a tras cu un glont in el.Barbatul multumeste barbatului si pleaca.

| Lysm a răspuns:

"Un barbat intra intr-un bar si comanda un pahar cu apa.Barmanul indreapta o arma spre el.Barbatul ii multumeste barmanului si pleaca."

| guesswho10 a răspuns:

Un barbat intra intr-un bar si cere barmanului un pahar cu apa. Barmanul scoate un pistol si i-l indreapta spre el. Apoi barbatul spune 'Multumesc'barmanului si pleaca.

faza e ca tipul sughitea si a cerut un pahar cu apa, iar barmanul l-a amenintat cu arma ca sa il sperie si sa numai sughitabig grin

| PrsRaluca a răspuns:

Un barbat intra intr-un bar si cere un pahar cu apa. Barmanul il ameninta cu arma. Barbatul ii multumeste barmanului si pleaca.

Raspuns: barbatul sufera de sughit, asa ca el cere un pahar cu apa. Atunci cand barmanul il ameninta cu arma, barbatul se sperie si ii trece sughitul. De asta ii multumeste. Funda te rog, nu am niciuna. big grin