anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare! cum se traduce: A man walks into a bar and orders a glass of water.the bartender pulss a gun on him.The man thanks the bartender and leaves...eu nu reusesc sa traudc a doua propozitie big grin mersi anticipat big grin

Răspuns Câştigător
| cokocosmy a răspuns:

Un barbat sau om intra intr-un bar si comanda un pahar cu apa barmanu scoate un pistol si il indreapta catre el tipu sau omu sau barbatu ii multumeste barmanului si pleaca happy asa ii in romana succes:*

11 răspunsuri:
| lilme89 a răspuns:

Un om se plimba printr-un bar si comanda un pahar de apa. Barmanul isi intinde pistolul spre el. Omul ii multumeste barmanului si pleaca.

| RaZ4Ing a răspuns:

Un barbat intra intr-un bar si comanda un pahar cu apa. Barmanul pune o arma inspre el. Barbatul multumeste barmanului si pleaca. Succes big grin

| Aero_9005 a răspuns:

Zici ca a 2 prop nu reusesti.barmanul scoate/indreapta un pistol catre el.bafta

| Minalore a răspuns:

Probabil ca asta e pentru teme.si daca esti tu atat de inteligenta puteai frumusel sa dai pe translate. google. Stiu ca nu e ft bun dar te ajuta cat de cat...

| VeVoVuMen a răspuns:

Un barbat intra intr'un bar si comanda un pahar cu apa. Barmanul indreapta spre acesta o arma. Barbatul ii multumeste barmanului si pleaca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un barbat intra intr-un bar si cere un pahar cu apa. Barmanul i pune in fata o pusca. Barbatul multumeste barmanului si pleaca. happy

| minus1 a răspuns:

The man thanks the bartender and leaves - Omul ii multumeste barmanului si pleaca.

| moschus a răspuns:

Pai cam asa se traduce : Un om intra intr-un bar si comanda un pahar de apa.Barmanul il impinge cu o arma.Omul ii multumeste barmanului si pleaca. Funda?

| YourGirl93 a răspuns:

Un barbat intra intr-un bar si cere un pahar cu apa. Barmanul tinteste o arma catre el. Omul ii multumeste barmanului si pleaca.
laughing nu prea are sens

| razvan123dos a răspuns:

Un om se plimba într-un bar şi ordine un pahar de barman bogate in apa pulss un pistol pe om, datorită him.The barman şi frunze.

| Ferruccio a răspuns:

Tipul multumeste barmanului si pleaca.