| laur1OOOGB a întrebat:

Daca pe primul semestru am media la 3 materi: franceza=6, mate=6, romana=5; Iar pe semestrul 2 am: franceza=4, mate=4, romana=4; Vo-i ramane repetent sau rorigent, spuneti-mi ca nustiu? cel mai complex raspuns va primi funda

Răspuns Câştigător
| SmoKeD a răspuns:

Pai se face media pe ambele semestre => franceza = (6+4) : 2 = 10: 2 = 5
mate = (6+4) :2 = 10:2 = 5
romana = (5+4) : 2 = 9:2 = 4, 5

Esti corigent doar la romana.Ca sa treci ai nevoie de o medie mai mare de 5 iar tu ai 4, 50 (mediile pe semestru nu se rotunjesc)

10 răspunsuri:
| Lykee a răspuns:

Nu o sa ramai la nimic, nici corijent, nici repent.Bafta!

| Lykee a răspuns:

Nu o sa ramai la nimic, nici corijent, nici repent, Pt ca la romana iti iesi 4.5(rotunjit 5), la franceza 5 si la mate tot 5.

| Ezyo a răspuns:

Da,la romana...

| BlackStar27 a răspuns:

Ramai corigent la romana fiindca iti iese 4, 50 si asta inseamna corigentie. La franceza si mate te-ai scos cu 5.

| HarMonyy a răspuns:

Aww...complicatpuppy dog eyes

| abilaura a răspuns:

La romana s-ar putea sa fie o problema, dar nu cred... acolo ramane la latitudinea profesorului daca te trece sau nu. El are dreptul sa te lase sau sa te treaca. Cel mai probabil, problema ta v-a fii discutata in cadrull catedrei de romana. Daca profa e de treaba nu va fi nici o problema. Dar daca vrea, poate sa te lase corigent.

| Aliyn a răspuns:

Doar la română corigent ca iți iese 4, 5 la franceză și mate nu tongue

| bibiicaaa a răspuns:

Iti iese media la toate. nu o sa ramani nici repetent, nici corigent. Treci clasa.winking

| DanytheRIPPER a răspuns:

Nu ramai la nimic stai linistit... o stiu pe profa de romanawinking

| neltharion a răspuns:

Corigent la limba romana. O sa trebuiasca sa vi in vara sa iti dai corigenta.