| IonutEu2003 a întrebat:

Dacă sunteți copii inteligenti( adica sa aveti medii mari) sau aveti colegi de acest gen, imi puteti spune si mie ce opinie au avut despre evaluarea nationala la matematica si ce nota cred ca o sa ia?

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cei care au invatat si s-au pregatit facand exercitii suplimentare, vor lua note mari.
Restul... cum le vor spune Stelele...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte ușoară, 10.

| Anon31241212 a răspuns:

Buna!
Hai sa lamurim un aspect. Daca ai note mari nu inseamna ca esti inteligent. Crede-ma ca de cele mai multe ori, dintr-o clasa oarecare, s-au realizat mult mai bine cei considerati ca fiind,, mediocrii", fiindca ei invatau doar ce considerau ca aveau ei nevoie si se axau doar pe cele place ca sa devina cei mai buni. Chiar crezi ca un om poate sa fie definit de o nota? Un om e definit de ceea ce face cu placere, dedicatie, in niciun caz de o nota. Nota nu va valora nimic in fata tariei de caracter, a dedicatiei, etc. Sper sa realizezi cand vei fi mai mare, ca nimeni nu te intreaba ce nota ai avut la logica in a9a(spre exemplu), il intereseaza sa fii bun profesional.
Si un alt aspect. Nu trebuie sa te raportezi niciodata la opinia unor copii de varsta ta,, care au medii mari''. Intreaba un profesor, un om cu cunostinte in domeniu, ce parere a avut. Un copil care abia e in formare nu are competentele necesare sa si dea cu parere asupra unui subiect ca asta. Profii comentau la televizor ca a fost un subiect cu o oarecare dificultate ridicata.
Nu te impacienta! Multi au gresit la mate mult! Inseamna ca se va intra cu note mici. Mult succes!

| ΣηJΦY a răspuns:

Salut! Spre exemplu, eu am avut medii foarte mari in 5-8(10) insa evaluarea la mate mi s-a parut extrem de grea, peste medie, dar sa stii ca nu trebuie sa ai medii extraordinare ca sa iti dai seama de acest lucru.

| Laila12Izabela a răspuns:

La evaluarea națională la matematică, a fost crâncen in special la geometrie, la subiectul al treilea! Majoritatea colegilor mei inclusiv ei credem, ca suntem norocoși daca luam macar 5 sau 6.Partea bună este, ca scad mediile, având în vedere, ca examenul a fost greu, se va intra la licee bune cu medii mici! Asta e ceea ce ne-au comunicat profesorii de matematică și de romana.

| fyndtnydt7u a răspuns:

Am 9,70 media generală anul ăsta, sunt din București și în opinia mea a fost grea proba la matematică.

| Bunica69 a răspuns:

Copil inteligent. vezi ca exista cam ~20 de inteligente. In viata nu totul e legat de matematica, nu esti inteligent daca esti bun la matematica.