anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare extrem de importanta pentru mine. Va rog mult care stiti sa ma ajutati si pe mine dau funda.
Problema:
Am incercat sa dau titularizarea anul trecut dar nu am reusit din diverse motive, acele diverse motive le constituie comisia, si doresc sa incerc si anul acesta, ideea este ca nu stiu sigur ce pot sa fac daca va fi tot aceeasi comisie ca anul trecut, o colega mi-a spus ca se poate sa fac reevaluare la proba practica adica sa mai sustin o data examenul dar cu alta comisie, va rog spuneti-mi daca este posibil si cum sa procedez in cazul in care se poate va rog mult, mentionez ca un raspuns rapid ar fi ideal deoarece luna asta intre 26 mai si 27iunie se tine proba practica nu stiu exact cand ca inca nu s-a stabilit. Va multumesc mult anticipat.

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu e posibil, proba practică se desfășoară doar o singură dată pe an. Dacă vrei să-ți rezolvi situația, du-te la inspectorul de specialitate și solicită susținerea probei practice în altă parte. Toate acestea, înaintea zilei de marți!
Du-te mâine la inspectorat, fiindcă el e cel care face repartizarea pe școli.

6 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

La ce obiect încerci să dai titularizarea?
Ești profesor?

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Comisia de evaluare a examenului de titularizare se schimbă în fiecare an. Dacă e județ pilot, s-ar putea să fie aceeași comisie.

| Happynesssss a răspuns (pentru floresdemayo):

Marti am examenul, ma refer daca nu e ok comisia si doresc sa mai dau o data dar cu alta comisie binenteles ca tot anul acesta. (adica sa se schimbe) este posibi?

| Happynesssss a răspuns (pentru floresdemayo):

Mersi frumos pentru informatii

| floresdemayo a răspuns (pentru Happynesssss):

Să ai succes!

| floresdemayo a răspuns (pentru Happynesssss):

Nu e posibil, proba practică se desfășoară doar o singură dată pe an. Dacă vrei să-ți rezolvi situația, du-te la inspectorul de specialitate și solicită susținerea probei practice în altă parte. Toate acestea, înaintea zilei de marți!
Du-te mâine la inspectorat, fiindcă el e cel care face repartizarea pe școli.

| Happynesssss a răspuns:

Profil vocational/ muzica
inca nu sunt profesor dar tot incerc.