| fourmy a întrebat:

Am si eu o intrebare la cultura civica si suna asa:"cum v-ati simti daca nu ati avea dreptul la viata personala si oamenii nu ar respecta dorinta voastra de a fii singuri" va rog am nevoie pentru maine

Răspuns Câştigător
| lindemona a răspuns:

Bună,

Eu personal m-aş simţi foarte prost, dacă nu aş avea acest drept de a păstra anumite lucruri doar pentru mine. Spun asta pentru că am văyut ce înseamnă să ştie cineva despre tine anumite lucruri. Deşi în acel moment există o prietenie, acest lucru nu îţi oferă nici o garanţie că informaţiile vor rămăne doar între voi. De cele mai multe ori după o simplă ceartă, toată lumea află despre secretele tale. Iar acest lucru este foarte dureros. De aceea cred, că dreptul la o viată personală, în care tu decizi asupra vieţii tale este un lucru bun. Întradevăr, este foarte bine să accepţi părerile şi sfaturile celor din jurul tău, însă nu să-i laşi ca ei să fie cei care îţi dirijează viaţa.

O seară plăcută.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cum sa te simti cam naspa daca nu ai avea viata personala nu ai mai avea secrete si na ce sa mai zicneavin o viata personala viata ta ar fi ceva de genu (ai putae trai fara aer)daca da inseamna ca ai putea trai si fara viaza personala iar cei ce incalca acest derpt na nu mai stiu. mai pui si tu ceva de la tine sper ca ti-am dat o idee ( de la un vachi prieten)

| GeorgeMariusIasi a răspuns:

Bun gasit, raspunsul meu e simplu, fireste ca nu m-as simti bine daca nu as avea dreptul la viata personala si oamenii nu ar respecta dorinta mea de a fi singur Pe de alta parte, depinde si de categoria din care fac parte oamenii respectivi care nu ar respecta dorinta. Familia are "prioritate" in viata fiecaruia dintre noi. Pe de alta parte, spiritual vorbind, singur nu esti niciodata, pentru ca mereu in apropierea ta (nevazut de tine) se afla si un inger pazitor.

| fourmy explică:

Ma scuzati, mai am o intrebare tot pentru cultura civica:"credeti ca viata personala este intr-adevar necesara pentru ca oamenii sa dezvolte relatii apropiate de prietenie? Argumentati" plz