anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru fetelove struck, avand in vedere ca nu mai este mult si incepe scoala, ma tot gandesc cum sa ma imbrac in prima zi de scoala si nu stiu, nu as vrea ceva foarte elegant, dar nici sport.As vrea sa fac o impresie buna deoarece am trecut in clasa 9-a, este prima zi de liceu, stiti si voi cum e, colegi noi, liceu...Va rog sa ma >ajutati:*big grin

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ținuta clasică este la modă tot timpul. Fără machiaj strident, o pieptănătură ușoară, o bluză și o fustiță decentă lasă impresia unei persoane care se respectă.
Succes la școală.
Pa, pa.

| Ade28Ade a răspuns:

Blugi negri sau albasti[cum vrei tu], o camasa alba sau de ce culoare vrei tu si o pereche de balerini, parul ondulat sau lins[cum vrei], machiaj cat mai natural si sa nu uiti de o geanta!
Succes!

| QueeN ♥ a răspuns:

Depinde de stilul tau.Adica n-ai cum sa te inbraci in roz daca de exemplu esti fan Metallica. O pereche de blugi, fusta nu-ti recomand, poate iti va fi frig, o camasuta alba sau alta culoare neutra, balerini sau skateri, parul cum a zis Julissa sau intr-un coc lejer.Important e sa-ti placa tie, nu sa iti dam noi tipare.Mult succes.Si eu sunt bobocellaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O pereche de blugi si o camasa mai lunguta, o pereche de balerini in picioare, o geanta, parul intins sau ondulat sau impletit pe-o parte. Nu tocuri de 12 cm sa lasi impresia de figuri si pitzipongareala, sau parul cu fundite roz, si tapat totchatterbox. Mai bine simplus si clasicbig grin.

Bafta`!:*

| didux a răspuns:

Blugi, o camasa alba, parul lasat liber ( parerea mea) ...si tenesi, sau skateri big grin