| Ady117 a întrebat:

Am și eu o întrebare și vă rog să răspundă doar cine știe sigur.
Deci, ieri am fost la BAC la limba română ( să zicem că iau peste 6 ), mâine nu mă prezint la matematică ( o să dau în august ) și la biologie mă duc vineri ( să zicem că iau peste 6 ) Adică eu chiar cred că iau peste 6.
Întrebarea mea este dacă nu mă prezint la matematică și o să mă duc în august, se vor anula notele de la limba română și biologie și va trebui să dau din nou la toate materiile?

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dai doar examenul la care nu te-a prezentat

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Nu mai fiti tristii, exista si PSD-iști care au luat Bacul: de la Giurgiu la Ruse...winking laughing

| Lostlyric a răspuns:

Sfatul meu: chiar daca pici, du-te la matematica. Poti sa iei nota de trecere prin nu-stiu-care minune si sa scapi de dat Bac-ul. Daca nu mergi, sansele sunt 0, daca te prezinti, ai o sansa mica. Alegi sansa mica sau sanse 0?

| Ady117 explică (pentru Lostlyric):

Înainte să termin clasa a 12-a cu câteva zile, toți care dau BAC ul din clasa mea inclusiv eu, i-am promis profesoarei de matematică că nu ne ducem la BAC pentru că nu suntem de nota 5, eu sunt cam de 3-4. În clasă suntem 5 care dăm BAC ul... Doar un coleg a ales să se ducă, dar eu nu prea vreau că oricum nu cred că îl iau, sunt 98% sigur de asta.
Dacă spuneam că vrem să ne ducem, ne lăsa corigenți... Dar i-am spus că nu ne ducem și ne-a trecut cu 5. Oricum acum dacă ne ducem nu are ce să ne facă, dar na...

| Lostlyric a răspuns (pentru Ady117):

Pacat, daca ma intrebi pe mine. Personal, nu m-as duce odata cu turma. Si e pacat sa ratezi sansa de a da Bacalaureatul. Nu se stie de iti rezerva corectarea. Cat despre medii, le ai incheiate. Profa nu are cum sa te mai lase corigent. Mai gandeste-te o data si bine la avantaje si dezavantaje. Poti scapa acum.

| Ady117 explică (pentru Lostlyric):

Cum adică nu te-ai duce odată cu turma?
Știu că a încheiat mediile, ceva nou?
Nu vreau să mă duc pentru că oricum nu cred că îl iau și mai bine dau în august, deci mă duc cam degeaba.

| FruttiFresh300 a răspuns:

Nu se anulează notele, dar vezi ca biologia e joi nu vineri laughing

| Dumitrescu_Dănuţa_2000 a răspuns:

De asta m-am interesat si eu si mi s-a zis ca nu se anuleaza notele de la celelalte materii, e cam imposibil asta. Dar ca sa fi sigur ar fi bine sa intrebi si la liceul tau.

| Iuliana_Ramona_1998 a răspuns:

Nu,nu se vor anula.