| cosima11 a întrebat:

vi se pare corect : tu sa mergi la scoala toata ziua si sa nu ai absente decat in zilele in care esti bolnav, si sa vina altu` cu 100 de absente sa ia note mai mari ca tine?happy sincer. [nu sunt toci`hee hee] si sa fi si pe a 12`a straight face...

11 răspunsuri:
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Dacă într-adevăr ştie mai bine ca mine, atunci e corect. Ce mă opreşte şi pe mine să fug? happy

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu e corect, dar se întâmplă. Eu m-am ales cu mai multe absenţe că am lipsit o săptămână jumate decât o colegă de-a mea care a fost 2 săptămâni la şcoală, deci... se mai întâmplă!

| cosima11 explică:

Poate m`ati inteles gresit laughing am note mari. imi iese media peste 9.nu am zis ca nu invat. da` nu mi s pare corect ca eu sa fiu la fiecare test si sa`1mi pice ceva naspa.si ei sa vina din an in pasti si sa ia 10winking

| cosima11 explică:

Si eu am in clasa dinaia cu 150 de absente si au 149 mmotivate. eu ca am 26 pe tot semestru, am 7 nemotivate happy angry

| mihaa a răspuns:

DA, e foarte normal, eu pana in clasela 8, am fost premianta, dar in liceu, invatam sa trec clasa, si la bacalaureat, culmea, sefa clasei, elevii care invatau bine au cazut si vedetele, adica codasiibig grin, au luat totii bacul, culmea, eu dintre codasii cl; asei, am fost prima pe clasa si pe scoala pe locul 11, te intrebi cum e posibil? ce am stiut cel mai bine aia mia cazut la bac si unde nu am stiut am copiat si la sport ca 10, am dat bacul din 4 materii, decii e posibil si asta, sa nu mai vb de absente, dar mai conteaza? important e ca am luat bacul si inca ce nota am avut, nici mie nu mi-a venit a crede, prima data m-am uitat la respinsiibig grin

| ΞJustΞмэΞ a răspuns:

Eu am lipsit cateva zile de la scoala si vine diriga si imi zice: Eva.am vazut ca ai foarte multe absente. Spune-i mamei tale sa ma sune.
A sunat-o mama pe diriga si diriga i-a zis ca am 37 de absente si cica imi scade 3 puncte la purtare.Adica 7, ceea ce duce la exmatriculare.Nu cred totusi ca o sa ma dea afaraoh go on daca aduc scutiri pentru absentele din luna ianuarie 2011(adica 3 zile ceea ce inseamna 17 absente), ar fi 20 absente, ceea ce ar fi 8 la purtare.imi comfive mai bine asa decat 7 si sa ajung la consiliul profesoralstraight facestraight face
eu zic sa iti iei scutire de la medic ca o sa te manance cum m-a mancat pe mine si aproape m-a dus spre exmatriculare...
bafta la scoalawinkinghee hee

| camellia a răspuns:

Da ai dreptate. Asa este nu e corect. Am si eu un "Specimen" dinasta in clasa. El sustine ca intelege din clasa si intr-adevar asa este, am observat. Asta se datoreaza gradului de inteligenta. Are capacitatea de a retine din clasa in timp ce altii se chinuiesc sa toceasca si apoi sa uite tot ce au invatat.Nu este corect.

| Cretzule a răspuns:

Daca nu inveti ce vrei de la ei?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce au notele cu absentele? Fiecare abatere cu pedepsele ei.

Răspuns utilizator avertizat
| ffy a răspuns:

La mine are unu 140 de absebte si 10 la purtare.de ce? masa e profesoarawinking