Filme,jocuri,muzica,atentie la ore si exercitiu dar stiu prin ce treci am aceeasi problema dar cu franceza
Buna!
De la filme, muzica, jocuri si diverse situri cu exercitii.
Craciun fericit! :*
Eu mai am doua surori care stiu si ele engleza si de cand eram mica le auzeam pe ele cum vorbesc in engleza si asa incetul cu incetul am invatat si eu...si in rest si de pe la filme, la scoala...
Sarbatori fericite!
Multa muzica in engleza, cuvintele pe care nu le stii le cauti in dictionar traducerea sau le cauti pe net, filme. te ajuta sa inveti cum sa scrii corect propozitii si cam asa, dar incearca sa fii atent la ore
Cea mai buna si eficienta metoda este daca iti pui playlistul preferat pe telefon desigur cu piese in limba engleza ii canti si voila
Cea mai buna este engleză invațata la nevoie
Eu am avut nevoie de engleză, m-a aflu intr-o tara straina si cel mai ușor este sa vb engleză decât norvegiana
Am avut in școala ore de engleză intensiva de la Grădiniță la 8 clase,după nu am mai studiat limbi străine.
Vrei sa stii ce am învățat eu de la școala? NIMIC!
Nici nu se compara engleza de la școala cu cea vorbita pe strada,mai mult dacă vb cu un englez zice ca esti retardat de ce vb asa formal
Scrisul DA i-l inveti la școala,meditatii etc.
Plus ca engleza are ft multe accente si o sa iti fie greu sa înțelegi la început.
Cel mai bine este sa inveti din filme,încearcă puțin câte puțin sa vizionezi filme fara subtitrare ai sa vezi cât de mult ajuta.
Calculatorul,tel,i-pod etc. Seteaza-le in engleza.
Iar cand nu cunoști un cuvânt mergi repede la Google translate si vezi cuvântul pe care nu i-l stii,nu lasa pe mai târziu ca ai sa uiti.
Cand intri pe pagini accesează in engleza peste tot ( Google, YouTube etc.)
Cam atat, dacă ai posibilitatea poti pleca in U.K pentru o vizita sau pentru o perioada.
Noi romanii spre deosebire de alte nații avem calitatea de a ne adapta mai ușor la alt stil de limba.
Exemplu :
Spaniolii sunt atat de idioti, sa vezi ce rău pronunta engleza te p*** pe tine de ras( am locuit mult timp acolo) si uita repede.
Spre deosebire de noi, pana si tiganii știu putina engleza
Nu dispera dacă iti doresti sa inveti aceasta limba iti va fi ușor.
Încearcă sa faci niște meditatii ca sa te poti descurca cu verbele si cu scrierea care este dificila in comparație cu româna.
Bafta.
Filme,jocuri,muzica
si am fost mereu atenta in ora de engleza
si fac meditatii la engleza
Eu am invatat engleza de baza cand eram mai mic cu ajutorul serialului Dallas. Dialogurile erau simple si corelam cuvintele cu traducerea. Mai apoi in scoala am avut un profesor care ne dadea multe traduceri. Asa inveti cel mai bine, facand traduceri din engleza in romana si mai ales invers si cu dictionarul alaturi. Nu mai spun ca traducerea in scris te ajuta desigur sa retii si cum se scriu cuvintele. Inainte de a incepe serios traducerile ar fi bine sa citesti niste carti mai facile in engleza, in felul asta inveti frazarea si retii cuvinte.
Am invatat engleza facand limba parte din viata mea de zi cu zi. Prieteni americani, filme si seriale (mai ales seriale ca sa am ce vedea in fiecare zi / saptamana in engleza), citit pe Internet in engleza, setarile telefonului in engleza, am scris multi ani jurnal si poezii in engleza, muzica in engleza, carti in engleza, cursuri tinute in engleza, traduceri. Ah, si scoala, dar asta mai putin.
Uite aici un site util: www.englishteachermelanie.com Iti da idei cum sa inveti engleza.
adilan întreabă: