| ateeenagegirl a întrebat:

Am si eu o problema legata de semnatura.Trec a 9-a si mi s-a dat o foaie in care sa semnez ca particip la EN si am facut o semnatura care seamana a stea, ideea e ca pe foile cu codurile si absolut tot m-am semnat asa. Si desi tata a fost de fata nu mi-a zis nimic. Cand m-am dus la secretariat am facut acea semnatura si s-a luat tipa de bine sa-mi scriu numele de familie nu aia. Acum mi-e frica sa nu cumva sa pierd admiterea din cauza semnaturii. Ce zicetI?

5 răspunsuri:
| Vladii a răspuns:

What? De ce ai pierde admiterea? Nu iti face probleme, fiecrare om semneaza in stilul sau caracteristic.Eu am facut o mazgalitura pe foaia aialaughing Poti semna cum vrei tuwinking

| luxaeterna a răspuns:

Avand in vedere ca te-ai semnat, chiar si in forma de stea, n-ai cum sa pierzi admiterea.

| alexander911s a răspuns:

Nu o să pierzi admiterea, fiecare cu semnătura sa.

| RainmakerX a răspuns:

Nu conteaza semnatura! Nu se uita nimeni la cum ai facut-o. Poti sa colorezi tot locul cu semnatura...chiar nu conteaza atata timp cat nu lasi spatiul alb. Nu se uita nimeni daca ai semnat urat sau ceva de genul.
Nu ti se intampla absolut nimic...

| Zacase a răspuns:

In cel mai rau caz ai facut ceva pentagrama si o sa isi faca cruce aia care o sa vada sau o sa rada, dar nu patesti nimic rolling on the floor