anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema si vreau sa ma ajutati. deci astazi nu am fost la scoala i-ar mama nu stie findca este plecata undeva. eu am ramasa acasa nu pentru ca i-mi era rau s-au ca pur si sumplu nu am vrut sa ma duc dar din cauza stresului nu mam putut simti in stare. problema este ca la ultima ora este cu diriginta si imi este frieca ca o suna sa ii spuna ca am lipsit, i-as spune eu asta inainte dar nu am cum pentru ca nu am de pe ce sa o sunt si vine acasa dupa programul scolar plus ca am ceva absente si mama nu vrea sa mai fac si altele. ajutati-ma va rog!

Răspuns Câştigător
| bogboy101 a răspuns:

Da te inteleg.Atunci stai acasa sau du-te la cabinetul scolii si i-ati o scutire.Zi si tu ca te doare burta sau te simti rau capul te doare ai a ameteli.Si arata-i-o mamaei tale si la diriga.

6 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Iar întreabă Anonim, campionul la întrebări pe TPU.
La ceea ce ne-ai scris şi cum ne-ai scris, eu zic că bine ai făcut că nu te-ai dus. Ce rost are să te mai duci cînd ţie ţi-e atît de dragă cartea precum cîinelui a linge sare?
Pierzi timpul de pomană, banii părinţilor şi, trăind într-un continuu stres cu această grijă a şcolii, vei ajunge teribil de surmenat (poate şi bolnav) chiar înainte de a o termina.

| SunnyDay88 a răspuns:

Ti-e rau? saracutul de tine! pai stai acasa!

mo, pe noi nu trebuie sa ne minti. si probabil stii ca nici mama ta nu te va crede.asa ca lasa vrajelile si fugi la scoala ca se vede ca-ti cam lipseste la cate greseli ortografice ai in 2fraze.

| bogboy101 a răspuns:

Du-te la ora cu diriginta si zi ca ti-a fost rau sau ca nu ai putut ajunge sau ca ai aavut niste analize de facut.Stai si tu la ora cu ea sa fi mai credibi. Funda?

| xBoyka a răspuns (pentru bogboy101):

Nu, pai uite eu am niste colegi foarte increzuti care te iau tot timpul peste picior i-ar diriginta nu este nici ia prea departata de comportamentul lor avand in vedere ca ia le da tigari si vorbeste tot felul de lucruri cu uni dintre ei. daca m-as duce as fi luat peste picior si de diriga si colegi, intelegi situatia mea?

| bogboy101 a răspuns (pentru xBoyka):

Da te inteleg.Atunci stai acasa sau du-te la cabinetul scolii si i-ati o scutire.Zi si tu ca te doare burta sau te simti rau capul te doare ai a ameteli.Si arata-i-o mamaei tale si la diriga.

| Eusebiu_Victor_1987 a răspuns:

Iti sugerez sa nu mai chiulesti de la ore din simplul motiv ca esti varza, atat la exprimare cat si la scriere, cand vine vorba de limba ta materna! Macar scoala sa faci, ca vad ca de vrajeli ieftine te tine capul!

| MrNiceface a răspuns:

Mai copilasi, noi nu aveam internet si ne cautam singuri rezolvari la fiecare intrebare ce se nastea in mintea noastra. Asa am ajuns oameni mari, cu case, masini si iubite. Pentru ca am invatat sa ne descurcam singuri de mici. Ce faci daca iti iese o buba pe limba maine? Ne vei pune inca 20 de intrebari? Mai iesiti si voi din casa, nu mai stati la calculator! Nu vedeti ca s-au inmultit cazurile de autisti si de retardati? Nu cunosc niciun geniu sau om de calitate care sa fi invatat die la televizor sau de pe calculator. Faceti si voi lucruri practice ca se pare ca la nimic nu va pricepeti. Stii sa iti schimbi chilotii macar? Vrei sa iti spun ce fel le fentam eu si fratii mei atat pe dirigintele noastre cat si pe parinti? Ai sa spui ca nici in filme nu ai vazut asa ceva!