| emhik a întrebat:

Am sustinut examenul de bacalaureat la limba si literatura romana. Am transmis foaia spre observator/asistent, ea a luat pixul si a tras o linie care s-a primit intrerupta si destul de bine vizibila. In momentul dat ea s-a oprit si a chemat o alta asistenta, aceea a spus sa scrie deasupra. Acum atentie, ea incepe sa faca acest Z mai jos de linie. Se primeste ca primul ex are o linie "frumoasa" si mai jos un Z. Se va socoti linia data drept semn, se va anula bacalaureatul…? Cum ar trebui sa procedez?

7 răspunsuri:
| saftaiiustin a răspuns:

Nu sunt semne, Z ul ala il pune in locurile unde paginile sunt goale, apoi urmeaza numararea acelor goluri si a paginilor totale. In schimb nu stiu despre ce linie intrerupta vorbesti

| darrio2007 a răspuns:

L-ai dat deja?

| sierra1 a răspuns:

Când zici că a fost asta?

| alisa201921 a răspuns:

Sa înțeleg ca ești din Republica Moldova. In primul rând ia legatura cu diriginta ta, ea ar putea sa afle informații despre testul tău. Însă nu cred ca se va considera drept semn, știu și cazuri mai rele care au trecut.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Semnele respective nu sunt făcute doar pe lucrarea ta, z-ul este făcut la exerciții spre ex, unde ai lăsat rânduri libere( spatii goale, ca nu ai completat), iar ei îți numeroteaza nr de pagini.
Nu și ar permite nimeni să facă astfel de greșeli în ziua cu bacul și nu pica ca ai făcut tu un semn.

| AmandinaDragan a răspuns:

Ai picat examenul.

| sierra1 a răspuns (pentru alisa201921):

Lasă-l să se exprime CLAR singur, de ce să ghicim noi ce are (sau nu) in cap