Dragul meu, eu am terminat Facultatea de Economie şi îţi spun cu toată sinceritatea că nu e aşa de uşoară. Orice secţie ai alege, e la fel de greu. Tu trebuie să te gândeşti că e saturată piaţa de economişti şi nu prea mai este loc de alţii, având în vedere că economia ţării e pe marginea prăpăstiei. Daca nu ai ceva pile, relaţii după ce termini facultatea, stai ca mine cu diploma în buzunar sau o pui în ramă. Nu ştiu dacă peste tot este la fel, dar la facultatea unde am urmat eu erau sectiile: finanţe-contabilitate, finanţe-bănci şi management-turism. Acum, daca ar fi sa urmez aceeaşi facultate, aş alege management-turism, căci văd o mulţime de agenţii de turism, cărora le merge încă bine şi care fac angajări. În ce priveşte matematica, eu care am făcut 5 ani de facultate, am prins 2 ani de matematică. Acum s-ar putea să fie mai uşor, având în vedere că se studiază doar 3 ani. Oricum, matematica nu este singurul obiect dificil din timpul facultăţii, dar cu puţin noroc şi cu puţin mai multă învăţătură vor trece cei 3 ani. Bafta!
Eu sunt la Stiinte economice specializarea Finante-Banci si e ok. Dar acum depinde de tine.In primul an faci mate.Succes