| Moise_Ana_1974 a întrebat:

Am tot cautat lista cu cuvinte franceze, necesara la examenul B1. Stiti cumva, va rog, unde o gasesc?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Tot dictionarul limbii franceze, cuprinde lista aceea, ca-i un examen de limba, nu de cuvinte.

| Moise_Ana_1974 explică (pentru Violleta2022):

Este de inteles ca, pentru un examen de limba, nu-i suficient invatarea unui sir de cuvinte. Cunosc ca sunt necesare cunostinte de gramatica, expresii, comunicare etc; dar baza in evolutie sunt tot cuvintele( invatate). Am mai dat examen si la engleza B1 si B2, iar profesoara imi dadea( cu ceva timp inainte ) o astfel de lista cu cuvinte necesare fiecarui nivel. Dau si la germana examen in vara, pentru. B1, si detin o astfel de lista, pentru aceasta. Logic, ca nu-i necesar tot dictionarul pentru nivelul B1. La franceza nu am gasit inca lista. Rog, daca cineva imi poate oferi un link catre aceasta. Restul comentariilor, cred ca nu isi au rostul.

| mODIN a răspuns:

"Lista de cuvinte" inveti la nivelul A1, hai A2 maxim.
Ca sa iei B1 deja nu mai poate fi vorba de o "lista" de cuvinte pe care trebuie sa le stii. Asta e punctul in care trebuie sa te poti exprima in limba aia cat de cat.
Eventual uita-te care sunt cele mai comune 10.000 de cuvinte in franceza si invata-le pe alea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In manualul de la scoala nu ai gasi? Daca stii sa il traduci pe tot, ai cunostine de b1