| Deiiu26 a întrebat:

Am un exercitiu la romana si nu prea am idee cum pot sa demonstrez ca o doina este in genul liric. Ce ar trebui sa scriu, help plizzz.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
8 răspunsuri:
| Karinakari99 a răspuns:

Pe TPU nu se fac teme.Nu ştiai? Acum ştii şi te rog fă-ţi temele singură!

| Karinakari99 a răspuns (pentru iiooaannaa26061994):

Ioana,faza e că aici temele-s interzise şi nu.Nu am cerut niciodată teme pe TPU pentru că e împotriva regulamentului.

| Elianna a răspuns (pentru iiooaannaa26061994):

Se vede că nu-ţi faci singură temele, sau ca nu le faci deloc, după cum scrii: Trebuie scris "n-ai" nu nai,ca ăla este instrument de suflat,si "care-i", nu carei, care este un oras (Carei). Tu nu înţelegi propoziţia "nu e voie"?

| Elianna a răspuns (pentru iiooaannaa26061994):

E mai uşor să crezi că toţi fac greşeli decat să încerci să te corectezi. Eu am terminat de mult şcoala şi nu m-a ajutat nici un TPU! Dar şi acum, dacă am dubii la ceva,(gramatică), mă documentez pe net.
Ideea este ca NU AI VOIE teme pe TPU! Ce este greu de înţeles? Aşa au stabilit proprietarii sitului!

| Deiiu26 explică:

Ba frate, voi in loc sa ma ajutati si pe mine putin, ati inceput sa va certati intre voi. Ms de "ajutor".

| Elianna a răspuns (pentru Deiiu26):

Ţie ţi-s-a răspuns clar:fără teme pe TPU! Clar? Nici un ajutor!

| Deiiu26 explică (pentru Elianna):

Hai mai ma lasi cu chestile astatea, am vazut o gramada de oameni care isi rezolva temele pe TPU, iar daca cei de la TPU doresc sa se respecte aceasta regula atunci ar trebui sa nu primeasca intrebarile care contin teme.Si in legatura cu tema, vroiam doar putin ajutor, stiu sa rezolv exercitiul dar doream sa vad si parerea altora. Nu am de gand sa aleg nici un castigator, a sa ii las pe cei de la TPU sa o faca.