Am avut si eu 5800 tot cu v50... faza este ca daca vrei sa ii pui ultima versiune trebuie sa ii schimbi product code-ul nu programul ''Nemesis Service Suite'', dar nu recomand sa ii schimbi product code-ul mai bine astepti inca 1 luna sa apara si pentru product code-ul tau si ii pui atunci. Funda?
Nu exista poate softul tau e branduit de Orange sau Vodafone si din cauza asta nu poti face update daca ei nu aproba versiune de firmware in cazul de fata v52 nu o sa iti recunoasca decat atunci cand va aproba v52 Orange sau Vodafone depinde de unde l-ai cumparat.
Dar te sfatuiesc sa nu ii faci update ca daca iti pica netu isi da restart pc-ul sau ramai in pana de energie electrica poti sa arunci telefonul ca o sa ti se strice imeiul la tel si fara imei valabil telefonul e nul nu poti face apel etc.
Si tine minte o rescriere de imei nu iti face oricine.si te poate costa pana la 150 ron rescrierea de imei
Am si eu un Nokia 5800 xpressmusic intru in meniu --> aplicatii si acolo nu gasesc ceva legat de update la soft ma poate ajuta cineva?
lola96 întreabă:
alexcatalin13 întreabă: