Imi place cum gandesti pe bune! baga yo_assus ...sati mai spun cateva idei ce mi so parut amuzante in legatura cu subiectu
Mah sincer pe mine nu m-ai convins cu nimic.Eu cred in continuare.
SI in legatura cu rasounsul lui juniper
Si eu am vazut filmarea cand ingerii au ridicat la cer sufletul unui copil. Ei bine nu stiu daca e facatura sau nu.
In fine.fiecare cu credinta lui.
pa-pa
Sa stii ca exact pentru chestia asta nea scos in fata profa de religie, sa ii explicam de ce eu cu colegamiu nu credem in dzeu si alte din astea. Exista si dovezi pro si dovezi contra existentei sale. Nu este nevoie sa zicem ca dzeu NU exista daca nu l-a vazut fiecare din noi, cand eram mici nu credeam in Mos Craciun desi nu il vedeam si cand ne trezeam in dimineata de Craciun si gaseam cadouri, ce ziceam? Sincer eu sunt ateu prin faptul ca sunt, pe de o parte, filozof in devenire (sper) si incerc sa explic de ce religie joaca un rol asa important in viata multora si ar trebui sa fie gratis, insa Biserica ne cere bani ca sa ajuti "iti faci casa in rai daca ajuti" (ce mai vrajeala). In al doilea rand eu nu suport crestinii din cauza ca sunt multi prea ignoranti cu cei din jurul lor. Sincer toti ar trebui sa fim uniti sub o singura deitate, comuna tuturor, care sa fie in acelasi timp si buna si rea ca sa nu mai dam vina pe Satana sau pe dzeu pentru ce se intampla. Totul este in mintea noastra, si credinta nu face exceptie. Ratiunea + simturile conduc trupul, de exemplu noi vedem culoarea rosie ca rosu, dar daltonistii vad rosul ca verde. Cine spune ca nu vad ei bine si, poate, noi suntem nebunii?
Am cam deviat de la subiect. Sincer, considera si tu ce scrii acolo ca majoritatea sunt nefondate, dar eu te sustin prin faptul ca esti ateu, e de ajuns pentru mine.
bibi_4277 întreabă: