Acum, cat mai poti edita: scoate un "i" de la "intrebarii" (primul rand) si pune-l la sfarsit la "atei"-al 3-lea rand.
Inlocuieste cu "x" "g"-ul din egzistenta.
Inlocuieste "cateodata" cu "uneori", pentru a evita cacofonia.
Anunta-ma, daca vrei, cand esti gata, poate am rabdare sa citesc si mai departe.
Eu chiar nu stiu ce sa cred serios de multe ori spun ca daca egzista DUMNEZEU sau nu.cand sunt la bine spun ca egzista cand sunt la rau spun ca unde-i DUMNEZEU la care ma rog sa ma ajute si atunci icep sa imi pierd speranta dar tot ma rog la EL.inro zi eram fara bani flamand in grecia nimeni nu imi dadea o paine sa mananc nici apa si am inceput sa plang.si am spus DOAMNE daca egzisti te rog ajuta-ma si m-am rugat la EL. apoi m-am ridicat in picioare si am zis ca trebuie sa merg si am mers tot in-ainte nu stiam exact unde si am gasit pe jos 2 euro la care m-am bucurat atata de mult si am fugit la un magazin sa cumpar o paine si acolo era un copil mort de foame la care mi-a zis pe romaneste ca nu am mancat toata ziua si mi-a fost mila de el si i-am dat aia 2 euro lui si serios eram atata de bucuros si nici in ziua de azi nu stiu de ce dar nu mai puteam de bucurie parca aveam de toate! rugativa la DUMNEZEU dar cu sifletu si din toata inima DUMNEZEU e cu noi! noi nu suntem cu EL!
bibi_4277 întreabă: