Cacalau sunt
de altfel 42% din elevii din Ro nu inteleg nimic din ce fac la scoala
https://www.euronews.ro/......functional
In scolile din America se face carte, doar ca cei intrebati probabil nu au fost pe acolo pentru astfel de clipuri, se cauta oameni care nu au scoala, ori sunt clipuri special facute pentru asa ceva.
De ce nu face careva un clip de asta la o scoala, sa mearga acolo la o scoala, cand ies elevii sa ii intrebe.Nu fac pentru ca aia ar sti, in cazul ala nu mai ai ce arata sa arati ca cineva stie nu te mai baga nimeni in sama.
Uite in RO chestii si mai grave, numa ce am vazut un clip de asta, pe Facebook.
E vorba de oameni normali, maturi, erau intrebati cate luni sunt intr-un an si nu stiau
Cum este posibil asa ceva? Daca ar intreba in RO cehstii de continete sau independenta si mai stiu eu ce, la gura scolii daca mergi, o sa fie prapastie
Asa ca nu mai lua de bune clipurile de pe Youtube, alea is facute sa caste unia urechile, asa cum faci si tu, ca aia sa ia bani dupa asta.
Deci la scoalile din America te asigur ca daca intrebi, aia stiu.
Nuuu, la noi nu sunt din ăștia.
Doar că 4 din 10 elevi români sunt analfabeți funcțional.
Se face carte in America dar daca nu le place materia o uita repede peste putin timp.
Dar aici nu e vina sistemului de invatamantului ci a acelor oameni care nu prea citesc.
In ziua de azi oamenii sunt axati sa faca bani ca sa aiba sa se distreze din plin si nu mai considera ca e nevoie sa citeasca.Degeaba inveti niste lucruri la scoala daca nu te dedici si in timpul liber pentru consolidarea acelor lucruri.
Ori se prosteau ori n-au fost atenti la ora. In America se face carte, daca esti atent la ora si inveti, cum e si in Romania. Plus ca America este mult mai dotata cu carti, manuale, caiete, rechizite si are mult mai multe scoli si licee.