Ai uitat sa adaugi /s, poate unii chiar vor crede. Din punctul meu de vedere nu merita, e oricum munca altuia.
Nu este tovarășa autoarea. Au scris alții pentru ea. Nici nu și-a susținut lucrarea de doctorat pentru că habar nu avea despre polimeri - subiectul cercetării. Era directoare la ICeChim și aproba ea personal lista de achiziții. Respingea constant achiziționarea alcoolului etilic spunând că îl consumă bețivii ăia de la institut. Când treceau formula chimică a alcoolului etilic pe listă aproba fară probleme.
Academician doctor inginer, savant de renume mondial era numită de propaganda oficială. Cristofor Simionescu - cel care a fost acuzat că și-ar fi dat girul asupra doctoratului ei, a descris-o, într-o discuție cu ambasadorul RFG, drept incultă și analfabetă. Discuția a fost înregistrată de Securitate, iar acesta a fost imediat demis din funcția de rector al Politehnicii din Iași.
Nu cred că merită să cumperi lucrarea. Doar dacă vrei să aprofundezi tema. Lucrarea este bună dar tovarășa nu are nici o contribuție.
Eh, dacă n-am mai și glumi, ce ar fi de noi...Tocmai eu să nu știu despre autoare? eu care am citit ORIZONTURI ROȘII. Să nu știu chestia cu codoi-ul? Tot pe net îi punea unul titlurile "academician doctor inginer analfabet E.C.". Mascarada a fost de tot râsul. Să încerci să prostești un popor și, până la urmă, o lume întreagă cum că tu ai fi un savant și de fapt ești...