| ch3r3j33 a întrebat:

Am vreo sansa sa rezist la ASE la informatica economica avand in vedere ca sunt la stiinte sociale si nu prea sunt eu cu matematica si informatica nu am facut deloc? (am vazut pe site-ul lor ca se invata bazele informaticii si nu numai, ar trebui sa ma ia de la inceput nu? )

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Sansele sunt mici, iar facultatea va fi pentru tine un calvar.

| SkyPilot a răspuns:

Sanse ai, dar trebuie sa muncesti serios. Nu pot sa stii care e programa cursului, nu conta ca vei fi luat de la zero.
La ASE nivelul nu e asa de ridicat cum ar fi la Poli. Daca esti hotarat sa tragi in primul an, nu vei avea nici o problema.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Am prieteni care sunt acolo si au zis ca e intr-adevar greu, dar nu imposibil. Nu trebuie sa stii cine stie ce matematica, doar chestiile de baza, plus ca faci un semestru sau doua.
Informatica e diferita de cea din liceu, nu prea e programare, faci mai mult chestii pe baza de software.
La politehnica, automatica si calculatoare, e mult mai greu, acolo se intra usor, dar se iese greu. Si la ASE e greu, dar nu necesita ceva extrem de dificil.
Merita sa incerci, cu toate ca la inceput vei stramba putin din nas si vrei dori sa renunti. Dar in orice domeniu te-ai axa, la inceput va fi greu.