Bună!
Mediile vor rămâne cam aceleaşi
Chiar dacă va fi vreo scădere la unele licee/profile, media va scădea cu maxim 0, 5-1 p : deci la un liceu la care s-a intrat cu 8.90, e posibil ca să se intre cu 8.50 - minim 7.90
Toate cele bune.
Da,vor scadea, cu siguranta
Sper sa scada macar cu un punct
Pentru ca au fost si subiecte mai grele fata de anul trecut si totusi, e 75%-25%!
Ps. esti din Bucuresti? la ce liceu vrei sa intri?
Sunt din Craiova si optez pentru liceul Henri Coanda sau Nicolae Titulescu Dar tu?
Eu sunt din Bucuresti si vreau sa intru la Benjamin Franklin Daca nu, mai am si alte optiuni
Succes atunci. Iti tin pumnii sa intrii unde iti doresti .
Si eu sunt din Craiova si vreau la Elena Cuza, am media de 9.20-30 cam asa tu ce profil vrei?
Filologie/Stiinte sociale/Stiinte ale naturii, tu?
Sunt foarte nehotarat, dar cred ca pot rezista la toate cu brio. Ce note ai luat la EN?
Buna!
Da,vor scadea si din cauza notelor de la evaluare nationala dar si din cauza ca s-a schimbat calculul de admitere la liceu. Acum este 25% mediile 5-8 si 75 % media de la evaluarea nationala.
Pa, pa!
Pai sigur vor scadea deoarece sunt note mai mici la evaluari fata de anul trecut... nu se stie cu cat vor scadea sigur...
Sunt de acord cu Robieski; iar referitor la cealaltă întrebare în funcţie de,, calibrul" liceului respectiv.
DA, mediile vor scadea.
- la liceele de top cam cu 10-15 sutimi
- la celelalte licee cam cu 30-50 sutimi
Eu zic sa te orientezi in functie de mediile din 2012, la care sa mai adaugi maxim 5-10 sutimi.
Bafta
Heii cred ca vor scadea Din cate mi s-a spus si mie. eu vreau sa optez tot pentru titulescu sau pedagogic. dar oarecum imi e fica de medie. ca poate e cam mica. Uite cauta'ma pe fb Crissu Bcf sunt din Craiova si sunt din Buzesti astept sa imi dai mesaj ca vreau sa vorbim mai multe :3 :**
Eli_Eli_1978 întreabă:
cristina40225 întreabă: