Bună.
Termini facultatea? Nu se vede!
Tot ce-ți trebuie referitor la lucrarea de licență trebuie să iei de la coordonatorul lucrării, da?
Corectarea, modificarea, scoaterea, adăugirea în lucrare o faci în mod expres la indicația profesorului, bine?
Succes.
Pa, pa.
Microbiologia branzeturilor( cred ca ai primit indrumarea ca sa integrezi in partea intoductiva a lucrarii si acest capitol ):http://www.scribd.com/doc/35145170/Practik-Micro
Aici ai generalitati despre prod lactate( inclusiv br. Roquefort)http://www.scribd.com/doc/32706577/Lapte-Si-Produse-Lactate
Spor!
Http://facultate.regielive.ro/......70357.html
http://calorii.oneden.com/Calorii-Branza-Roquefort.html
http://www.ardei-iute.ro/despre/mancare/branza.htm
La brânza tip Roquefort, mucegaiul Penicillium Roqueforti se
introduce în coagul prin întepare si se dezvolta în jurul orificiilor formate în masa de cas; Bacterium Linens se dezvolta la suprafata. În acest tip de brânza fabricat din lapte pasteurizat domina genul Lactococcus, genul Leuconostoc, speciile Lactobacillus plantarum si Penicillium roqueforti.
RamonaPopa întreabă:
Curiosul999 întreabă: