| AnaAnna20 a întrebat:

Anul acesta ar trebui sa ma hotarasc la ce liceu vreau sa merg. Eu merg la real pe stiintele naturii, insa nu pot sa aleg intre Sava si Lazar. Am auzit ca daca merg in sava profesorii nu prea vin la ore ci trimit suplinitori care nu prea isi fac treaba si ca ar avea cerinte foarte mari desi nu predau si nu as avea timp decat de scoala, lucru care nu imi surade. De lazar nu am auzit lucruri rele, insa as dori sa aud pareri din interiorul liceelor pentru a decide. Multumesc mult! Dau Funda happy

Răspuns Câştigător
| foXalL a răspuns:

Sava este un liceu oarecum ok dar are si unele parti neplacute.Iar chestiile pe care le-ai auzit tu sunt doar partial adevarate.Un prieten de al meu care invata acolo mi-a povestit cam cum sta treaba pe acolo.Iar in general daca este sa te muti acolo.o sa dai de unii profesori care sunt niste nenorociti si o sa fii cam tot timpul la mana lor iar cu altii n-ai nici un stres cu ei..insa invatamantul este relativ bun.Iar elevii. unii ciudati altii retardati laughing "normalul" nu prea exista pe acolo...Iar de Lazer nu stiu.
Sper ca te-am ajutatwinking

2 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Bănuiesc că te referi la cele din Bucureşti :)

Colegiul Naţional "Sfântul Sava" Bucureşti este pe locul 1 în Topul liceelor 2014 - vezi linkul :
http://www.admitereliceu.ro/....../top-licee

Deci, îţi recomand Colegiul Naţional "Sfântul Sava"!

Toate cele bune.

| AnaAnna20 explică:

Da m-ai ajutat mersi mult! happy