Nu toti profesorii dau teste initiale, dar de principiu la romana, mate, fizica, chimie si la limbi straini[engleza, franceza/germana]. Oricum depinde mult de profesorii pe care ii ai. Cel mai indicat ar fi sa intrebi pe cineva care a fost anul acesta in clasa a9-a acolo unde urmezi tu sa ajungi in a9-a si sa vezi la ce au dat ei teste.
Depinde de liceu, unii dau ca sa stiu de la ce nivel sa te ia, cu ce elevi lucreaza in principui etc.
Depinde de profesori, testele initiale nu sunt obligatorii la nicio materie. Profesorii dau teste initiale, in special la inceput de ciclu scolar, pentru a verifica cunostiintele elevilor si pentru a sti cum sa predea
Nu toti profesorii dau... dar eu cand am intrat in liceu... am dat la Mate, Fizica si cam atat
Depinde de profi. eu am dat la romana,mate, biologie, fizica, geografie,(trebuia sa dam si la engleza da eu sunt incepatoare si nu am dat) :*
Cine vrea sa iti dea test de evaluare iti da, depinde in totalitate de profesori, tot alegerea lor este si daca vor sa treaca notele in catalog sau nu. apropo, mic sfat, muta-te la filo, o sa te rupa matematica M1 in liceu, asta daca nu cumva esti foarte bun la mate