| DeeaNegrea a întrebat:

Anul acesta merg la olimpiada la civica pe faza judetana.Si as vrea cateva sfaturi despre cum ar putea fi mai buna lucrarea.Anul trecut am luat locul 2 pe judet. Dar vreau ca anul asta sa luam locul I si sa mergem pe nationala. Ceva sfaturi? As fi foarte recunoscatoare. Dau si fundita.

Răspuns Câştigător
| Crazy_9368 a răspuns:

Ai putea incepe prin a cauta carti la biblioteca pentru temele de care ai nevoie, apoi sa faci o sinteza din mai multe carti. Important e sa demonstrezi profesorului care corecteaza ca meriti sa ajungi la nationala pentru ca nu te rezumi la lectiile predate sau manual. Sa nu uitam de conectorii specifici: asadar, prin urmare, in primul rand, mai mult decat atat, care sa dea impresia ca ai si inteles ceea ce ai invatat. Multa baftahappy

7 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Bravo, ambitia si perseverenta conteaza! Fii mandra de tine, increzatoare, optimista, si vei castiga!

| Suzy a răspuns:

Bravo!happy

Studiaza mai mult

cerei profesoarei tale teste incearca sa le rezolvi si intreab-o unde nu stiitongue

fa pregatire cu profesoara etc...

sper ca te-am ajutatbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exerseza acopera cu o mana raspunsul si incearca sa ghicesti.eu asa am facut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti cauta prin carti anumite informatii despre tema pe care o ai...Sau cel mai bine uita-te si studiaza drepturile omului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey si eu dau anul acesta...

nici eu nu stiu ce sa pregatesc

profa mea a spus ca sunt cerinte din drpturile omului familia si din astea

mai repeta si
-societatea democratica si valorile ei
-principii ale democratiei
-reprezentativitatea si separearea puterilor in stat
-vointa majoritatii si proiectia minoritatilor
-autoritatea
-autoritatea in statul totalitar si in statul demoocraic
-autoritatea in regimul democratic
-controlul si cooperarea cetatenilor cu autoritatile

sper ca te-am ajutat

poate crezi ca e cam mult dar cand te apuci de invatat nu iti dai seama cand trece timpu

sper sa iei locu 1 cum mi-as dori si euhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand este olimpiada?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand la olimpiada iti da un priect nu stiu din ce incerci tuh sa te pregatesti asa de mult