| Anonimul151 a întrebat:

Anul acesta termin liceul, învățământ profesional, turism și alimentație profil bucatar. Vreau sa continui liceul, pe tehnicean in turism. Și voi avea de dat niște diferențe.

La ce materii, sau module ( cel mai probabil la module ), trebuie să dau aceste diferențe?

2 răspunsuri:
| marianaria3030 a răspuns:

Eu am plecat de pe profilul de vânzări și comerț la profesională, am continuat pe turism și alimentație la seral, dar nu am dat nicio diferență, nu cred ca se dau diferențe la continuarea studiilor după profesională la liceu, din experiența mea, pe oricare profil voiam să continui nu era nevoie de diferențe

| Anonimul151 explică (pentru marianaria3030):

La mine la liceu se dau...

Fiind colegiu economic, dar nu din cauza asta.

Pur și simplu se dau pentru ca la profesională nu am făcut în a 10 a, și a 11 a anumite module de specialitate.

La profesionala cum am fost pe același profil, turism și alimentație, nu am făcut modulele de specialitate care se fac la turism, astfel încât sa știu despre ce e vorba. Am făcut în a 9 a cât de cât. Dar nu ceva wow.

Tu ai continuat la seral, dar eu voi continua la zi. Deci... probabil și asta e una din cauze. Ca nu ai dat diferențe.