Iti raspund ca principiu: proba orala nu conteaza la media de la bacalaureat.
Automat ( din pacate) toata lumea este admisa, cu diverse calificative (utilizator incepator, experimentat etc) car nu conteaza nicaieri!
O sa ai sigur si emotii pentru ca e firesc, e o forma de examinare, dar le depasesti usor nefiind nici o miza. Sint de neinteles acei copii care au incercat sa copieze la probele orale, deoarece oricum NU se pot pica!
Concluzia: grija ta trebuie sa ramina doar probele scrise, la care sa te pregatesti serios. Succes!
Proba asta o trec toti de aceea nici n-ar trebui sa ai emotii si sa te concentrezi mai mult pe proba scrisa.
Proba orala e destul de usoara din cate am auzit si eu. Te pune sa citesti un text, sa spui care este emitatorul/ receptorul, ce fel de text este si o parere personala in legatura cu un anumit subiect..Asta din ce mi-a povestit profa mea care e examinator..De picat, nu poti pica ci primesti doar un fel de calificativ. Succes!
Salut sincer nu am avut deloc emotii mai multe emoti am avut atunci cand ma uitam sa vad daca am luat sau nu bacul eram cu frica in san:d nu te speria totul o sa fie bine
Adi1987 întreabă: