Si eu am trecut a 8a anul acesta. La romana se invata sintaxa si alte genuri ale textelor literare, la biologie vor fi ore despre natura si ecologie, iar la matematica, geometrie in spatiu si alte completari ale materiei din anii trecuti. Oricum, clasa a 8a este complet diferita de restul. In acest an se invatata lucruri complet noi, nu se mai repeta ce s-a invatat in clasele trecute, decat la pregatirea pentru examen.
Pai cu la biologie :ecologie cu mediu paduri...
Fizica legile lu OMn sau cum se scrie, legaturi in lant la electrica optica scripeti se repeta de anul trecut
romina depinde ce manual aveti
La biologie inveti despre ecologie si poluare. La romana vei face ce ai facut in clasa 7-a si veti recapitula pentru examen.Chimie formule si formarea solutiilor iar la fizica despre energie si formarea motoarelor dar este multa materie din clasele 7-a si 6-a asa ca multa bafta la examen!
Eu sunt a9a, si in a 8a am facut asa:
Biologie - Ecologie
Romana - Se studiaza genurile lirice si epice, si foarte importante se fac propozitile acelea subiective, circumstantiale, atributive, etc. (Si multe variante de examen)
Mate - Geometria in spatiu si functiile.
Fizica - Multe legi si circuite
Bună! Pentru limba română o să fie foarte bun acest site http://lecturirecenzate.ro/ Succes!