E o gluma? spam offtopic sau ce? stirile bune se dau la TV dupa parerea mea scuze dar nu vreau sa te jignesc
Ok, ma vad nevoit sa revin cu explicatii, pentru cei care nu au vazut mesajul initial sau nu vad, pur si simplu, diferenta. Mesajul original, si care circula de ani de zile pe internet, si care vad ca este postat cu regularitate pe TPU, este:
ANUNT! Oriunde te vei afla pe 27 august 2009 la 00.30, nu uita să ridici ochii spre cer. Vor fi două luni pe cer. Planeta Marte va fi cea mai strălucitoare pe cerul înstelat şi va fi la fel de \"grasă\" ca luna plină. Marte se va afla la 34, 65 milioane de mile faţă de Terra. Evenimentul se va mai produce în anul 2287. Împarte această informaţie cu prietenii tăi pentru că nimeni în viaţă azi nu va mai vedea fenomenul a doua oară
@ eu_o_mare_enigma
Avand in vedere ca multi posteaza orbeste, fara a citi celelalte raspunsuri, probabil ca "explicatiile" mele nu vor fi observate de prea multi.
@ka2 Citeste mai bine intrebarea si uita-te si peste raspunsuri.
Incredibil, unii nici macar nu citesc intrebarile, dar tot raspund.
Pai daca tinem cont ca Marte e aproape de 2 ori in diametru fata de Luna, iar Luna este cam de 140 de ori mai aproape de Pamant decat Marte...NICIODATA nu vom putea vedea Marte nici macar cat o pruna
Se pare ca trebuie sa-mi schimb avatarul
Esti foarte tare dar se pare ca nu multi se prind. ce interesant e creierul uman pana la urma.