Fratele meu ai cam 3 optiuni:
Real-Mate, Info, Biologie, etc
Uman-Romana, Socio-Umane, etc
Arte-desen, muzica, etc
Tie ce iti place de aici?
... poate a crezut ca nespecificand, se subintelege ca e din Bucale?! sau nu?!
Depinde de localitatea din care esti, depinde de profilul pe care vrei sa-l urmezi, depinde ce cariera visezi sa ai pe viitor...ar trebui la scoala la care esti sa ti se ofere pliante si date detaliate despre licee, ai rabdare pana in clasa a opta, nu cred ca dureaza asa de mult sa alegi un liceu.
Puiutz draga, la media 8-9 ar trebui sa stii sa scrii cuvantul AOZITI corect AUZITI si din pacate la TPU nu te putem auzi, doar citi
si acum sa revin la intrebare, dupa parerea mea tu nu prea te impaci cu materiile umane ci cu cele reale
daca parintzii tai au posibilitatzi materiale sa te tina la oras, daca nu cumva locuiesti in oras, atunci vei prinde un loc la un liceu mediocru nicidecum la cele cu renume
asa ca iti recomand sa optezi pentru un liceu dintr-un orasel mai mic
sau
pune-te cu burta pe carte inca nu e prea tirziu ca sa ajungi la medii 9-10, pune un pic de ambitzie un pic mai putin la comp un pic mai mult la invatat si vei reusi
vad ca ai comp. te intereseaza cum functzioneaza compul din ce se compune cum ptzi sa il inbunatatzesti, atunci opteaza pentru un liceu cu profil de info
daca iti place sa calatoresti, sa vezi lumea mare si ai aptitudini de a invata limbi straine atunci opteaza pentru un liceu cu profil uman
Dumnezeu sa iti ajute sa reusesti sa ocupi un loc acolo unde te vei decide sa te inscrii
Bună.
Din ce localitate ești? Sunt în beznă, nu pot să-ți fiu de folos.
În general cu medii mari se pot penetra liceele de renume din localitatea ta prin grija marelui și înțeleptului calculator.
Asta este una din marile greșeli ale Ministerului Învățământului pentru că nu știe să aprecieze marile valori.
Ex.: liceul de informatică, limbi străine, etc. (asta orientativ).
Pa, pa.