| angi_4331 a întrebat:

Ar putea sa ma indrume cineva:cum as putea realiza eu niste invitatii pentru nunta si ce program ar trebui sa am instalat pe calculator?{care sa fie si usor de inteles...}de ce materiale as avea nevoie si de unde le-as putea cumpara? multumesc

Răspuns Câştigător
| arrriadna a răspuns:

Publisherul e super-usor de folosit, dar daca te descurci in word mai bine, incearca asa.
Poti sa le printezi pe carton lucios luat de prin hipermarchet. Dar intai testezi printul pe o foaie normala. Cele mai de efect invitatii la nunta sunt cele simple, puse in plicuri si expediate sau date celor invitati. Am mai vazut pe la colege invitatia priinsa cu o fundita cu panglica de o sticluta ornamentala (cum sunt la bamboo) in care au fost puse cateva bobite de sticla colorata si plante aromatizante. Mi s-a parut cam aiurea, sioncer, dar. fiecare mireasa cu nunta ei!

3 răspunsuri:
| qwerty a răspuns:

Poti sa faci invitatii cu programul Microsoft Publisher ce se gaeseste in suita Microsoft Office.

| Catalin8789 a răspuns:

Cel mai simplu si usor ar fi sa comanzi online invitatii. Eu am comandat de pe www.decoratiuni-nunta.com si am fost foarte multumit.