Lucrările alea se anulează doar în cazuri extra. Nu aşa cum crede tot prostul.
Am văzut cam multe întrebări cu : dacă am făcut X îmi anulează lucrarea? E semn?
Staţi liniştiţi că nu se anulează aşa uşor cum credeţi voi.
Daca e una peste ceaialalta si nu se prea observa nu cred, dar daca se vad clar ca sunt 2 atunci da. Depinde si de profesori.
Pai nu conteaza cine-l vede. Daca e acolo se considera semn. Bine, depinde si de corector, insa de obicei lucrarea trebuie anulata.
Acum depinde cum o sa interpreteze acea taietura corectorul, dar in general cand tai cu mai multe linii ceva in examen se considera semn , acum sper sa nu iti anuleze lucrarea
Da, se poate anula deoarece se ia in considerare ca un semn facut profesorului care corecteaza lucrarea respectiva. Cu putin noroc, poate nu ti-o anuleaza. Fii mai atent in viitor. O zi placuta!
Sper sa nu mi-o anuleza, am aflat dupa ce am dat lucrarea ca nu am voie cu doua linii
Stiu ca nu va prea intereseaza dar vreau sa va spun ca nu mi-a anulat lucrarea am luat 8.15 la romana si 9.10 la matematica. Multumesc pentru raspunsuri
Din pacate da. Se considera semn. Pe viitor, daca gresesti ceva sa tai cu o singura linie orizontala.