| Humăn a întrebat:

Are ceva daca am taiat un cuvant cu doua linii in loc de una? Poate sa imi anuleze lucrarea?

Răspuns Câştigător
| elComandantee a răspuns:

Lucrările alea se anulează doar în cazuri extra. Nu aşa cum crede tot prostul.
Am văzut cam multe întrebări cu : dacă am făcut X îmi anulează lucrarea? E semn?
Staţi liniştiţi că nu se anulează aşa uşor cum credeţi voi.

12 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Daca e una peste ceaialalta si nu se prea observa nu cred, dar daca se vad clar ca sunt 2 atunci da. sad Depinde si de profesori.

| 123lalala a răspuns:

Nu ...si eu am taiat cu doua linii....acuma ghinion big grin

| Humăn explică (pentru 123lalala):

Poate avem noroc. totusi nu inteleg. daca este semn si nu l-a vazut profesorul "mituit" de ce anuleaza evaluarea?

| YellowRose a răspuns (pentru Humăn):

Pai nu conteaza cine-l vede. Daca e acolo se considera semn. Bine, depinde si de corector, insa de obicei lucrarea trebuie anulata.

| anamimanonim a răspuns:

Se poate, desi nu prea cred.

| Maddaaaaaa a răspuns:

Acum depinde cum o sa interpreteze acea taietura corectorul, dar in general cand tai cu mai multe linii ceva in examen se considera semn sad, acum sper sa nu iti anuleze lucrarea

| aead a răspuns:

NU o sa iti anuleze lucrarea dar o sa iti scada mult din puncte

| TrAcEEEEE a răspuns:

Cam da. Eu cand am dat examenu am taiat cu 1 linie.

| RawBlack a răspuns:

Da, se poate anula deoarece se ia in considerare ca un semn facut profesorului care corecteaza lucrarea respectiva. Cu putin noroc, poate nu ti-o anuleaza. Fii mai atent in viitorwinking. O zi placuta!

| Humăn explică:

Sper sa nu mi-o anuleza, am aflat dupa ce am dat lucrarea ca nu am voie cu doua linii sad

| Humăn explică:

Stiu ca nu va prea intereseaza dar vreau sa va spun ca nu mi-a anulat lucrarea happy am luat 8.15 la romana si 9.10 la matematica. Multumesc pentru raspunsuri happy

| YellowRose a răspuns:

Din pacate da. Se considera semn. Pe viitor, daca gresesti ceva sa tai cu o singura linie orizontala.