| Devilicious a întrebat:

Are cineva Moromeţii (cartea, vol 1, online. ) fişier. doc?

#Am găsit câteva, dar au greşeli gramaticale grave + sare peste diferite propoziţii. Mai pe scurt, nu înţelegi nimic din ea.

#Dacă are cineva să lase un link de down.

Mersi anticipat. Şi fundă, of course!

8 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Caută o ediţie de dinainte de 1989.

Răspuns utilizator avertizat
| my23ro a răspuns:

Lasa-mi un mesaj cu adresa de email si iti trimit eu cartea.

| nastasevioleta a răspuns (pentru my23ro):

As vrea si eu cartea, daca poti sa mi-o trimiti si mie pe mail

| nastasevioleta a răspuns (pentru my23ro):

Nastasevioleta15@yahoo.com

| Mikasa a răspuns (pentru my23ro):

Si eu am nevoie de carte... big grin Daca ai putea, te-as ruga sa mi-o trimiti si mie pe email-ul elazorzoana@yahoo.com happy Multumesc anticipat

| SynergyBoy a răspuns:

Da ce e asa greu. era unu Ilie Moromete care era casatorit cu una Catrina Moromete avea 3 copi din prima casnicie care nu erau cu catrina si inca 3 care erau cu catrina deci in total 6... aia 3 primi aveau mai mult pamant mostenire ca ceilalti 3 parca si se mai certau. Is cateva scene importante, Cina Secerisul Foncirea Taiatul Salcamului si sfarsitul sti naiba cum ii zice. Cina simbolizeaza prin locurile unde-s asezati fiecare ce v-a urma sa faca, Catrina era langa oalele pe foc adica gateste e gospodina, cei 3 care urmeaza sa fuga sunt in dreptul usi pe o parte iar ceilalti 3 sunt pe cealalta partea a mesei demonstrand ca nu se inteleg, moromete e mai sus aratand ca e capul familiei iar lumina bate p el... foncirea e cand vine unu dupa bani si moromete il ia la misto cu raspunsuri ironice. iar moromete in cele din urma e suparat rau ca il paraseste copii, iar salcamul care demonstra familia, este taiat asta arata declinul familiei. bafta daca ii zici la profa de romana iti da un 10 laughing

| Houloutsas_Andreas_Petrakis_1980 a răspuns:

Si eu as vrea cine poate sa mi trimita cartea prin email:
andreaspetrakishouloutsas@gmail.com
Emailul e asa cum sa vede.