Ideea este ca nu am avut un motiv bun pentru sutele de absente, dar am scutiri
Oricâte absențe ai avea, din moment ce ai adus scutire, ar trebui să ți le motiveze indiferent de motiv. Te poți duce la director și să rezolvi această problemă.
Din moment ce este evident că nu te interesează absolut deloc școala, ce mai contează dacă-ți motivează sau nu absențele?
Măcar asumă-ți alegerile pe care le-ai făcut.
Tu lipsești nemotivat cu lunile de la școală, și apoi tot tu ești supărat că nu-ți primește scutirile false.
Nu sunt false
Din moment ce sunt pentru un motiv fals (tu însuți ai recunoscut asta), sunt false.
Nu contează că hârtiile și ștampila de pe ele sunt reale dacă motivația lor nu este reală.
Dacă un doctor îți eliberează un certficat care spune că ești orb, dar tu nu ești orb, acel certificat este FALS. Chiar dacă doctorul și ștampila sunt reale.
Daca scutirea e pe bune, atunci vino cu parintii
daca nu e pe bune... CIOCU' MIC
Pai ai avut multe absente de asta refuza. Plus ca scutirea la atâtea absente trebuie sa fie neaparat medicala și justificatoare. Sper ca cea dusa de tine la ea e de la un medic pe bune și e valida.
în 20 Februarie 2017 | AlexCristi97 a răspuns:
Are dreptul cat timp scutirea pare falsa. Are dreptul sa iti ceara sa il sune parintii. Din cate stiu, scutirile sunt aprobate si de medicul scolii. In cazul in care vine o inspectie si prin absurd verifica scutirile si o gasesc fix pe a ta care sa zicem ca e falsa, vor avea probleme. (dirigintele si medicul scolii).
De asemenea, ai obligatia sa ii predai scutirea in termen de 7 zile de la intoarcerea la scoala asa ca daca e naspa, asta poate fi un criteriu sa o respinga.
sursa: https://www.tpu.ro/......multumesc/
Care ar fi motivele pentru care sa o refuze, diriginta poate primi orice scutire, facuta de medic sau parinte care spune unde ai fost tu, de ce nu ai putut ajunge la ore. In cazul in care nu ai fost bolnav, si au fost probleme pentru care nu ai putut ajunge la scoala, parintele va scrie biletul. Dirigintele de obicei accepta si cere facut un astfel de bilet. Dar care sa fie motivul pentru care sa nu accepte, ca nu are semnatura parintelui, ci este scrisa de altcineva iar parintele habar nu are unde ai fost tu, asta ar fi o intelegere personala intre diriginte si parinte, si totusi parintele ti-o va face pentru ca iti distruge nota la purtare care te lasa repetent daca nu o face.
"Ideea este ca nu am avut un motiv bun pentru sutele de absente, dar am scutiri"
Sute de absente!
Si daca sunt suspiciuni, ori chiar dovezi ca scutirile sunt false, nici inspectoratul nu te ajuta.
anonim_4396 întreabă: