In mod normal s-ar zice ca profesorii pot sa faca ce vor ei.
Sa iti puna nota pe o lectie de abia predata mi se pare absurd (doar daca nu esti vreun soi de robotel care sa retina in totalitate ceea ce i s-a predat).
Ca iti pune intrebari sa vada daca sunt neclaritati e ok, dar sa asculte din lectia respectiva cu nota e aberant mai ales daca sunt nu stiu cate pagini si o cantitate mare de informatie.
Profesoara poate pune intrebari din lectia predata (ca de invatat n-ai avut cand), chiar in ora in care o preda, pentru a vedea daca elevii au inteles lectia dar nu poate sa noteze raspunsurile.
Normal nu are voie.
Gandeste-te logic, problema e ca oricum incerci sa te gandesti tot ea are dreptate.
Nu poti absolut nimic, daca ea vrea sa te asculte te asculta. Chiar si daca faci contestatie si se adevereste ca asa e iti face viata un calmar.
O sa fie pusa pe tine, si o data tot te va prinde fara sa stii si te lasa corigent.
Las-o asa, treci peste si in viitor corecteaza nota.
Am patit-o si eu, am facut p...a mare ca nu-i asa etc.
Si m-a lasat corigent.
Nu merita, pixul e in mana ei atat cat si catalogul.
Ok ok, gata cu cearta. Am vorbit cu diriginta si a spus ca in mod normal nu are voie, plus ca mai face lucruribilegale pentru o profesoara (nu are rost sa le tot enumar). Dar dumneaei, diriginta a spus sa astept pana semestrul urmator si sa vedem cum vom face.
A da! Si pentru ca era la mate, profesoara nu ne-a dat nici macar un exemplu de rezolvare a acelui tip de exercitiu. Totusi, rezultatul a fost corect, dar pe profesoara nu a interesat-o.
Mircea_Vieriu_2000 întreabă: