| tattoma a întrebat:

Are voie profesorul sa puna note elevilor pe cerinte diferite? Ca sa fiu mai exact, eu nu am dat un test pentru ca am lipsit si ceilalti colegi l-au dat. Lor le-a corectat testele si au luat note bune, probabil pentru ca el nici nu s-a uitat pe ele de fapt. Si mie mi-a pus nota 4 pentru ca nu am stiut raspunsul unei intrebari pe care nici nu o aveam in caiet (sigur nu era predata).

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Asta e varianta ta. In mod sigur, neadevărată.

| johnnny123 a răspuns:

Da, dacă are chef, profesorul are dreptul să pună fiecărui elev câte o întrebare diferită și să noteze pe fiecare în parte.

Și, din moment ce ai lipsit de la test, ce ai fi vrut? Să-ți pună aceleași întrebări pe care le pusese deja la test și pe care s-ar fi putut să le știi deja de la colegi?

Cât despre partea cu "mi-a pus o întrebare care sigur nu era predată", hai să fim serioși. Ce e mai probabil? Să-ți fi pus întrebări din materia nepredată, sau să nu fi fost tu pregătit? Eu înclin către a doua variantă.

| mODIN a răspuns:

De fiecare daca cand intrebarea incepe cu "Are voie profesorul sa..." raspunsul e DA!

Nu mai tot cauta motive sa te ofensezi sau sa te declari victima, genul asta de comportament nu doar ca nu te va ajuta acum, ci iti va face pe termen lung foarte mult rau!