| tzelvi a întrebat:

As avea nevoie neaparat de ajutor.am trecut clasa a 8-a si nu stiu nimic la matematica si imi este frica ce o sa fac la evaluare nationla.Va rog sa imi sugerati ce trebuie sa invat si cu ce sa ma pregatesc ca sa ma descurc.

Răspuns Câştigător
| dydydeea a răspuns:

Si eu sunt in clasa a 8 a dar eu ma descurc chiar bine la mate si ti-as recomnda cum ti-au spus si ceilalti sa incepi cu algebra de clasa a 5 a( te uiti la definitii si rezolvi exercitiile cu numere rationale sau poate intelegi mai bine ''prin fractii''), geometria de clasa a 5 a nu-ti foloseste la evaluare pentru ca la evaluare nu-ti da sa transformi din m in km laughing fii serios e prea usor.Sa stii ca daca te staduiesti o sa te descurci sa ajungi la zi dar eu pot sa jur ca la evaluarea nationala tu nu o sa faci fata pentru ca e prea multa materie sa inveti intr-un an + ca mai ai de invatat si la celelalte obiecte. ecuatii de gradul 1 stii sa rezolvi? si asta se da. Daca iti vine prea greu cu algebra asta apuca-te si invata la geometrie cls a 6 a, apoi a 7 si etc.eu iti urez succes la invatat dar nu prea cred ca o sa faci fata.pa-pa

2 răspunsuri:
| Uuuuuuu a răspuns:

Pai ar trebui sa consulti un profesor facand meditatii...ti-as sugera sa iei de la inceput materia din clasa a5a pana la cea din clasa a 7a si fiecare lectie mai importanta sau chiar lucruri pe care nu le stiai si sa le treci pe un caiet si pentru fiecare lectie sa rezolvi un set de exercitii,, stiu ca pare epuizant, dar iti va fi de folos mai ales caietul cu formule big grin

| Anonim9001 a răspuns:

Du-te la meditatii