Spune-le ca ai nevoie de meditator, sau roaga-i sa te ajute la lectii, matematica nu poate fi inteleasa usor de oricine, mai ales ca de multe ori nici profesorii nu au rabdare sa explice pentru toti elevii!
Curaj, pana la urma, notele nu conteaza atat de mult, tu trebuie sa inveti pentru tine!
E adevarat ca si notele orienteaza si dau o idee despre pregatirea elevului, dar, de multe ori sunt acordate subiectiv.
Ai curaj si fii sincera cu parintii, ei trebuie sa fie alaturi de tine in procesul de invatare, sa te ajute, sa te sprijine, daca te cearta, fara sa te ajute, nu doar ca vei ajunge sa urasti matematica, dar iti va fi si foarte greu sa o mai poti invata.
Cel mai bine este sa sp adevarul. Odata si odata tot o sa afle.
Explicale ca ai avut si u o zi mai proasta si sp ca alta data nu o sa se mai intample. Invata mai mult si fi atenta la profesor Mult succes!
:=? până la urmă tot vor afla. mai bine îţi iei inima în dinţi şi le spui, decât să te prindă şi cu minciuna... Poate ai nevoie de ajutor la matematică (cum se mai întâmplă) şi tot numai cu ei poţi rezolva problema: deci...
Curaj!
Daca nu ai curaj sa le zici adevarul (asa ca mine ^^'), incearca sa iei o nota buna, ca sa ti-o indrepti si le spui parintilor tai ca ai luat o nota proasta, dar nu ai vrut sa le spui pentru ca ai asteptat sa o indrepti, sa le arati ca nu ai luat-o pentru ca nu stii, ci pentru ca te-a prins pe picior gresit
Cum adica esti terminata? te bat, sau ce iti fac?
daca ai un motiv intemeiat pentru care ai luat aceasta nota, mergi si vorbeste cu ei, explica-le cum s-a intamplat si promite-le ca iti vei compensa nota cu una mai mare.stii ca greseala recunoscuta e pe jumatate iertata, deci nu cred ca ar trebui sa se supere pe tine. daca, insa, ai luat nota din neglijenta, nu e bine.incearca sa o maresti cat mai repede si apoi mergi la parintii tai si spune-le de aceste note.
Nuuuu...Nu asa Eu stiu ce inseamna sa ai parinti severi. Pregateste-te bine la o materie tare (poate chiar la mate) ia un 10 si "servesti" notele odata. Daca nu ai sedinte cu parintii intre timp sau parintii tai nu sunt profi la scoala respectiva, nu cred ca au cum sa afle asa repede. Dar ai grija ca metoda nu functioneaza de prea multe ori. Daca asta e doar o exceptie va fi ok, dar daca se mai intampla sa mai iei note proaste...nu va fi usor sa ii mai impaci.
iulia972 întreabă:
BraiRotSkibidi întreabă: