| AnonimDinRomânia a întrebat:

As avea si eu nevoie de o compunere care sa inceapa cu "Era o dimineata racoroasa de vara". Compunerea trebuie sa fie foarte scurta dar bine realizata, de aceea am nevoie de ajutorul vostru. Eu nu prea le am cu compunerile, dar va pot acorda o nota pozitiva si o "funda" daca e cazul. happy
Compunerea este evident, pentru limba romana.

Multumesc!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
2 răspunsuri:
| cReaTzZaaaaaA a răspuns:

Era o dimineata racoroasa de vara ...totul in jur mi se parea ciudat seceta ce pana acum nu ne lasa sa respiram a disparut lasang vantul sa adie usor prin frunzele copacilor ce provocau un sunet minunat.Era atat de placut! Pentru a nu rata o astfel de zi mi-am sunat prietenele pentru a le invita la mine.Dendata ce au sosit a si inceput distractia. Evident fiind singure acasa va dati seama ce a iesit ...ne-am jucat am povestit a fost minunat cemai.Dar iata cand sa le conduc pe fete o furtuna sa asternut era atat de de asta incat nu puteai sa vezi la 1 metru departare.Atunci ne-am trecut alta idee prin cap sa iesim in ploaie si sa ne bucuram de ea.Dupa atata seceta trebuia sa profitam si noi. Dupa ce s-a oprit ploaia le-am condus pe fete acasa. Promitandu-le ca voi veni si eu la ele a doua zi.
Sper ca tia placut.nu e cine stie ce.dar na nici sa se prinda profi ca ai copiatoo succeslove struck si astept fundahappy

| AnonimDinRomânia explică:

Wow, e perfecta, mersi din suflet! happy