| alinutz_3504 a întrebat:

As avea si eu o intrebare pentru cunoscatori.Fiindca vreau sa imi petrec altfel timpul decat in fata calculatorului m-am gandit sa ma apuc de citit.Intrebarea mea este ce carte sa citesc? As vrea sa fie ceva interesant sau poate si despre oameni(barbati femei). ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| AlerimxD a răspuns:

Şi eu sunt pasionată de psihologie. Uite câteva cărţi care mi-au plăcut foarte mult : Collett Peter – Cartea gesturilor, Grey John – Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus, Pease Allan – De ce barbaţii se uita la televizor şi femeile în oglindă, Ziglar Zig – Motive pentru a zambi, Peale Norman Vincent – Spune "pot" si vei putea şi Forţa entuziasmului.
Sper să-ţi placă. Xoxo.

11 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Toata literatura beletristica este despre oameni. In functie de ce genuri iti plac (dragoste, politist, SF etc) da o cautare cu carti si genul si o sa gasesti multe. Succes si numai bine!

| ATHOS a răspuns:

Daca mi-ai transmite varsta ti-as putea recomanda ceva adecvat varstei. Astept!

| alexgogo a răspuns:

@AlerimxD ti-a recomandat niste carti foarte bune de dezvoltare personala. Sunt usor de citit, si fara indoiala iti vor ramane in minte. Citeste-le, dezvolta-ti personalitatea, si apoi altfel o sa vezi lucrurile. Dupa ce le citesti, altfel o sa vezi oamenii. Iti va folosi ENORM!

| KellyGreen a răspuns:

Sfatul meu ar fi sa nu citesti carti pe net pentru. ca nu este prea sanaros pentru. vederea ta dar daca vrei sa citesti o carte pe net ti-as recomanda o carte pe care am citit-o de mult sau pot sa ii spun un roman foarte captivan se numeste "cartita". Sper ca o sa iti placa!

| ionnelu a răspuns:

Incepe cu Robinson Crusoe. Dupa 20 de pagini o sa inceapa sa te atraga. Dupa ce ajungi la jumatate nu o sa mai vrei sa te dezlipesti de ea.

| Prigatdevisine a răspuns:

Citeste colectia The Twilight; New moon; Eclipse si Breaking Dawn. Am citit toate cartile si sunt foarte frumoase, astept sa apara si filmul pentru ultima carte:X... sper ca te-am ajutat! si sper sa-ti placa daca o sa le citesti:d

| mermadia a răspuns:

Sigur. uite ce-ti propun eu:sushi pentru incepatori(maryan keyes), pepenasul(tot de ea scrisa), vraja iernii(e foarte trista, socanta, drama), chloe(freya north), vipera sugrumata(herve bazin), muzica si tacere de rose tremain(momentan o citesc, astept sa vad cum se termina, dar e suuuper!) sper sa-ti placa! au o actiune rapida, usor de inteles.winking

| Shtrumphu a răspuns:

In primul rand eu unul iti recomand sa citesti despre tine, cauta vreo carte de-a lui Freud, invatand despre tine inveti si despre altii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NEXT si Cine stie castiga nu o sa regreti daca le citesti:*.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uită-te şi pe lecturirecenzate.ro, poţi găsi ceva idei.

| blabal a răspuns:

Iti recomand cu caldura s-a citesti Biblia! Noul testament e foarte folositor! peace!