| NICKSOOO a întrebat:

As face o carte... Vreau idei cat mai inspirate; cum v-ar placea voua sa aveti o carte; ce sa contina? Cele mai inspirate raspunsuri vor fi puctate!

Răspuns Câştigător
| Lemonade_5302 a răspuns:

Sa scrii o carte nu e lucru usor, asa ca nu te baza doar pe talentul artistic... Mie imi plac cartile care sa ma atraga din prima foaie, nu sa fie un inceput plictisitor, ca o las din mana.

1 răspuns:
| strafore a răspuns:

Buna
In primul rand, conteaza de ce scrierea cartii este importanta pentru tine si cauta in adancul sufletului ce simti ca ai de spus.
In al 2-lea rand, conteaza ce gen de carte ti-ar place tie (eu unul lucrez la o carte cu numele "Intoarcerea la Dumnezeu ", poate suna mai ciudat pentru unii, dar sunt sigur ca in viitor va ajuta multi oameni ce o vor citi, sa inteleaga multe lucruri.
Iar in al 3-lea rand, trebuie sa te intrebi pe tine " de ce ar citi si o alta persoana ce am scris eu, de ce ar fi chiar atat de interesant, ar ajuta cu ceva acea persoana? (cultura generala, greseli in dragoste sau altele etc...) "
De aici continui cu puncte.
1. O carte ca toate celelalte trebuie sa aiba: un inceput, un cuprins si o incheiere cu cate pagini ai de scris.
2. Iti faci un plan cu ce ai vrea sa scrii, ce inspiratie ai.
3. Cand ai inceput sa scrii, incearca sa o faci in asa fel, in cat cititorul sa nu se plictiseasca.
4. Iti faci timp in fiecare zi, sa poti sa scrii tot ce iti vine, caci la finalul carti daca nu faci asa o sa zici ca " am stat cu cineva de vorba la mobil si cu una am scris "
5. Posibil o sa incepi cu entuziasm si prin cuprins sa te prinda plictiseala, dar incearca sa o invingi si sa termini cartea.
6. Ai mare grija, ca daca plictisesti cititorii au sa te vada ca pe un autor slab si mari sanse sa nu ii castigi.
7. Eu cum ti-am zis scriu acum o carte "intoarcerea la Dumnezeu "
E vorba despre un om care :fuma, era betiv, se droga, avea anturaje proaste, dormea de multe ori pe strazi, cu familia nu mai avea nici o treaba si la un moment chiar a vrut sa se omoare din cauza ca nu avea bani, nu avea pe nimeni, era doar pe la politie din cauza ca fura, dar un om care era credincios, a reusit sa stea cu el de vorba si sa il duca la biserica. Acol, acest om betiv a fost schimbat de predica care a fost in ziua aceea, iar Dumnezeu cu bunatatea, mila si indurarea Lui mare la atins cu mana Lui(adica cum spuneam, prin predicarea din biblie de predicator si cantarile din biserica spre lauda lui Dumnezeu a fost cercetat si atins de dragostea lui Dumnezeu).
De aici viata betivului a inceput sa se schimbe, a continuat sa mearga la biserica, sa faca voia Lui, Dumnezeu a inceput sa lucreze cu el(adica sa ii arate in visuri ce se va intampla, sa prooroceasca, sa vindece bolnavi).
In final avea o familie, copii, o casa in care tinea si hranea orfani si alti oameni ai strazii.
8. Sper ca te-am ajutat cumva happy