Brovo. Mi-ai pus in fata o lista cu niste carti destul de grele si probabil te astepti sa cred despre tine ca esti o fata desteapta cand eu de fapt nu cred asta...
Din lista ta nu am citit decat "De veghe in lanul de secara",mi-a placut,merita citita,descrie perspectiva unui adolescent despre lumea in care traieste asa ca ar trebuie sa fie pe placul adolescentilor insa dupa mine nu e genul de carte a carei actiune sa iti ramana intiparita in minte mult timp dupa ce ai citit-o,ma rog, asta e doar parerea mea, despre celelalte carti nu am ce sa-ti spun caci nu le-am citit, eu una ador romanele politiste, din categoria asta as avea multe sa-ti recomand dar poate nu iti plac cartile de acest gen,
La răscruce de vânturi - Emily Bronte
Mara-Ioan Slavici
Enigma Otiliei- George Calinescu
Toate le-am citit și mi-au plăcut mult de tot. Sunt destul de ușor de înțeles. Lectură plăcută!
Eu una nu prea citesc literatura, nu-mi place pur si simplu ma plictiseste, dar ti-as recomanda cartile Casa Noptii de P.C. Cast si Kristin Cast, asta daca iti place fictiunea actiunea pe centreaza in jurul lui Zoey Redbird care e o fata vampir cu puteri nemaiintalnite. Ea si gasca ei trebiue sa salveze lumea de asa zisa Mare Preoteasa a Casei Noptii care e de fapt o cotoroanta malefica si de Kalona un inger cazut din cer. Imi cer scuze daca nu te-am ajutat, dar cartile astea sunt mirifice.:*
Mie mi-a placut enorm Salinger - De veghe in lanul de secara. Oricum lecturile depind mult de gusturi, varsta si starea in care esti.
Citeste cateva pagini sa vezi stilul...
Ciulinii Baraganului nu stiu daca o sa iti placa, e o carte mai mult cu descriere si o intamplare melancolica dar e bine s-o citesti.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: