anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa citesc Enigma Otiliei dar.nu stiu daca e pentru varsta mea. voi la cati ani ati citit-o?

Răspuns Câştigător
| Alexandru a răspuns:

Am citit cartea prima data la varsta de 15 ani si m-a frapat.Nu am avut somn si nici pofta de mancare doua saptamani dupa ce am terminat-o. Uitasem oarecum de ea.Socul a fost atunci cand in mai anul acesta am primit sarcina sa facem fisa de lectura la Enigma Otiliei. Vrand-nevrand am citit-o din nou si iarasi reactiile si simtamintele mele dupa ce am citit cartea au fost aceleasi cu diferenta ca a trebuit acum sa si prezint in fata clasei.Si cum nu era de ajuns, cand mi-a venit randul am inceput sa plang. Norocul meu in aceasta privinta a fost ca ramasesem putini in clasa fiind ultima ora. Doamna profesoara si cei prezenti au ramas socati cand m-au vazut. A fost o experienta de neuitat de care insa nu imi este rusine. Astfel iti spun ca daca nu ai macar 17 ani sa nu o abordezi...

14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu am citit-o in clasa a sasea.

| rosto a răspuns:

Am citit-o o data in clasa a 8-a si o data intr-a 12-a. mie mi-a placut mult big grin

| maddy0212 a răspuns:

Eu chiar am citit-o acum doua saptamaini ca mama mi-a zis ca e foarte frumoasa si merita citita. Si chiar mi-a placut. *am 14 ani jumate*

| georginika a răspuns:

Eu am citit`o la 15 ani si mi s`a parut una dintre cele mai frumoase carti.si cea mai frumoasa si trista poveste de dragoste.

| Pufuleti a răspuns:

Iti trebuie in clasa a X-a, deci merge. Spor la citit happy

| RфZaημtzα a răspuns:

In cls. a 9a se citeste.

| Cătălina_6063 a răspuns:

Eu am citit-o in clasa a 10 ca imi trebuia la scoala tie daca iti place sa citesti...

| Mia a răspuns:

Eu am citit-o la 16 ani pentru scoala. E frumoasa si nu e foarte grea... Ti-o recomand

| Crissa03 a răspuns:

14.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am citit`o la 14 ani
dar e foarte lungabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

U cati ani ai? eu am 16

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu inca nu am citi-to, dar mi-a povesti-to cineva si nu e chiar asa de interesanta.Eu zic sa citesti "COLIBA UNCHIULUI TOM" (daca nu ai citi-to)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu o citesc acum la 15 anilaughing))

| abcdc a răspuns:

16.este una din cartile mele preferate.