Am citit cartea prima data la varsta de 15 ani si m-a frapat.Nu am avut somn si nici pofta de mancare doua saptamani dupa ce am terminat-o. Uitasem oarecum de ea.Socul a fost atunci cand in mai anul acesta am primit sarcina sa facem fisa de lectura la Enigma Otiliei. Vrand-nevrand am citit-o din nou si iarasi reactiile si simtamintele mele dupa ce am citit cartea au fost aceleasi cu diferenta ca a trebuit acum sa si prezint in fata clasei.Si cum nu era de ajuns, cand mi-a venit randul am inceput sa plang. Norocul meu in aceasta privinta a fost ca ramasesem putini in clasa fiind ultima ora. Doamna profesoara si cei prezenti au ramas socati cand m-au vazut. A fost o experienta de neuitat de care insa nu imi este rusine. Astfel iti spun ca daca nu ai macar 17 ani sa nu o abordezi...
Eu chiar am citit-o acum doua saptamaini ca mama mi-a zis ca e foarte frumoasa si merita citita. Si chiar mi-a placut. *am 14 ani jumate*
Eu am citit`o la 15 ani si mi s`a parut una dintre cele mai frumoase carti.si cea mai frumoasa si trista poveste de dragoste.
Eu am citit-o in clasa a 10 ca imi trebuia la scoala tie daca iti place sa citesti...
Eu am citit-o la 16 ani pentru scoala. E frumoasa si nu e foarte grea... Ti-o recomand
anonim_4396 întreabă: